Меню
Вашата количка

Стилен комплект с естествени перли от три части

Стилен комплект с естествени перли от три части

Стилен комплект с естествени перли от три части

Комплектът съдържа колие, гривна и обеци от естествени перли с красиви метални орнаменти.

Колие - 50 см

Висулка - 3,5 см

Удължител - 5 см

Гривна - 18 см

Обеци - 2,5 см


Притежаването на бижута от естествени перли е като притежаването на малка черна рокля от всяка дама в гардероба й - задължително е! :) Дори и комбинацията от двете е удивителна! :)Комплектът е подходящ за подарък за рожен ден, годишнина, юбилей или просто, за да изразим нашата признателност и любов към скъп за нас човек! Моделът е авторски и се изработва само от Beautifulbg.com! 


Всичките ни модели бижута са авторски и можете да ги намерите само при нас, а някои модели дори се изработват в единична бройка или в малка лимитирана серия.


Вижте всички най-важни свойства на перлите!

Перлите са символ на нежност, чистота, любов. Те засилват честността и лоялността. Перлите носят успокоение на ползвателя си. Те насърчават вярата, любовта и почтенноста. Заради асоциациите си с водата и луната перлите балансират емоциите, особено на водните знаци.

Перлите помагат да се свържете с Богинята и с нейната абсолютна женска енергия.Те са абсорбирани от природата и поради това трябва да се използват с повишено внимание. Ако се чувствате отрицателно настроен по-добре свалете перлите, защото те ще абсорбират отрицателната ви енергия.

Ако се използват правилно перлите ще намалят стреса и ще ви помогнат при болести като хипертония, главоболие и изтощения.

Може да съчетавате перлите с други скъпоценни камъни, като диаманти, които ще пречистят и ще увеличат енергията на перлите или изумруди, които ще разсеят негативната енергия. Измивайте перлите често, за да се презареждат.

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
75.00лв
Сигурно пазаруване
Бърза поръчка - 0988 314 788
Бърза доставка!
Високо качество
Красива подаръчна опаковка
Лоялност
Безплатна доставка над 70 лв!