Меню
Вашата количка

БИЖУТА ЗА БАЛАНС НА 7-ТЕ ЧАКРИ

БИЖУТА ЗА БАЛАНС НА 7-ТЕ ЧАКРИ


Гривна за 7-те чакри
Ново
Гривна за 7-те чакриПредставяме ви гривна за седемте чакри от естествени камъни, камъни за активиране, изчистване и балансиране на седемте чакри. Чакрите са енергийни центрове в човешкото тяло. Те са седем на брой и са разположени по протежението на гръбнака и всяка една от тях е свър..
28.00лв
Колие - Дървото на живота - 7-те чакри
Ново
Колие - Дървото на живота - 7-те чакри Дървото на живота символизира дълголетие, семейството, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство, клоните също символизират децата, потомството, а корените прадедите, рода.Колието Дървото на живота - 7-т..
39.00лв
Сет бижута 7-те чакри
Ново
Сет бижута 7-те чакри включва: колие, гривна и минерали отговарящи на седемте чакри. Чакрите са енергийни центрове в човешкото тяло. Те са седем на брой и са разположени по протежението на гръбнака и всяка една от тях е свързана с определени органи или жлези.Подходящ комплект за крист..
42.00лв
Сет бижута за баланс на 7-те чакри
Ново 2-3 Days
Сет бижута 7-те чакри включва: колие 7-те чакри и минерали, отговарящи за баланс на всяка една чакра. Подходящ комплект за кристало лечение.Естествените камъни, които се включват в комплекта са:1) планински кристал2) аметист3) лазурит4) авантюрин5) цитрин6) карнеол7) червен ясписЧервен камък - ..
45.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)