Меню
Вашата количка

КУТИИ ИЗНЕНАДА / ПОДАРЪЧНИ КУТИИ

КУТИИ ИЗНЕНАДА / ПОДАРЪЧНИ КУТИИ

BEAUTIFULBG BOX е кутия с бижута изненада! 

Все повече хора се отдават на предизвикателството да поръчват кутиите изненада. Много е вълнуващо да очакваш пратка, без да знаеш какво точно ще има в нея, много емоционален е и моментът на разопаковане, когато се вълнуваш какво ще видиш. :) По този начин изненадваш сам себе си, с помощта на нашите кутиите с бижута изненада BEAUTIFULBG BOX.

Много често планираме повечето неща в ежедневието си и се движим по едни определени колвози, следваме определени рамки и забравяме да се радваме на малките неща в живота си, забравяме да се вълнуваме истински, притеснявайки се да се отпуснем, за да не сбъркаме, ние искаме почти винаги да залагаме на сигурно, без да рискуваме. А всъщност всеки обича да усеща удоволствието от поне малка доза риск. Не се притеснявай, с нас рискът е премерен, защото ще ти зададем няколко въпроса след като си поръчал някоя от нашите кутии с бижута изненада и те ще ни насочат как да подходим индивидуално към теб, за да те зарадваме, но и изненадаме! :)

Запалихме ли те да си пробваш късмета и да усетиш тръпката от риска? :) 

Нашите кутии с бижута изненада ще ви накарат да експериментирате, да се почувствате щастливи, емоционално заредени, както и специални, заради персоналното отношение към всеки клиент! Вземете кутия BEAUTIFULBG BOX и съживете приключенския си дух! Сдобийте се с нови и красиви бижута. Всяка жена иска да бъде красива и желана! Бъдете и бляскави с нашите ръчно изработени бижута!

Бижутата, които слагаме вътре в нашите кутии с бижута изненада са добре подбрани, пакетирани с любов и желание, така че да доставят радост, с индивидуално писмо към всеки клиент и допълнителна изненада. В кутиите с бижута изненада ще откриете различни модели бижута на стойност, надхвърляща стойността, която ще платите за BEAUTIFULBG BOX.

Ние от онлайн бутик Beautifulbg предлагаме няколко вида кутии с бижута изненада и те се различават по вида бижута и материала, от който са направени. Предлагаме вариант за еднократно закупуване на кутия, както и абонамент за 3 месеца с отстъпка от 5% на кутия и абонамент за 6 месеца с отстъпка 10%. При закупуването на абонаментната кутия BEAUTIFULBG BOX получавате и безплатна доставка до офис на Еконт!

 Живей със страст! Живей щуро и предизвиквай себе си! Само така ще се наслаждаваш истински на живота!

В LUXURY BEAUTIFULBG BOX ще откриете:❤️ 3 броя бижута от естествени камъни❤️❤️ Три бижута от естествени камъни, от които едното е колие;❤️❤️ Описание за свойствата на естествените камъни, характеристики и как да ги поддържаме красиви.❤️ Ключодържател от естествени камъни❤️ Сувенир изн..
65.80лв
Предимства на LUXURY BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ Бонус висулка бижу❤️ 5% отстъпка от цената на кутиите❤️ Ти избираш датата за доставка (но не по-рано от 5 дни след заявка за първата кутия) ❤️ Три месеца ще си доставяш..
187.80лв
Предимства на LUXURY BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 6 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ Бонус висулка бижу❤️ 10% отстъпка от цената на кутиите❤️ Бонус детско бижу или бижу за партньора - медальон с висулка от метална сплав или стомана с черна верижка от еко кожа (така ос..
355.80лв
В PRO BEAUTIFULBG BOX ще откриете:❤️ 3 броя бижута❤️❤️ Две бижута от естествени камъни❤️❤️ Описание за свойствата на естествените камъни, характеристики и как да ги поддържаме красиви и да ги зареждаме енергийно❤️❤️ Още едно изящно и нежно бижу от други материали❤️ Сувенир изненада❤️ Карти..
36.50лв
Предимства на PRO BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ 5% отстъпка от цената на кутиите❤️ Бонус висулка бижу❤️ Ти избираш датата за доставка (но не по-рано от 5 дни след заявка за първата кутия) ❤️ Имаш право по всяко вре..
103.90лв
Предимства на PRO BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 6 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ Бонус детско бижу или бижу за партньора - медальон с висулка от метална сплав или стомана с черна верижка от еко кожа (така освен ти, ще има още някой, който ще се вълнува при отварянето..
197.10лв
В SТANDARD BEAUTIFULBG BOX ще откриете:❤️ 3 броя бижута:❤️❤️ Едно бижу от естествени камъни;❤️❤️ Описание за свойствата на естествените камъни, характеристики и как да ги поддържаме красиви и да ги зареждаме енергийно❤️❤️ Още две изящни и нежни бижута от други материали.❤️ Сувенир изненада❤️ Ка..
24.50лв
Предимства на STANDARD BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ 5% отстъпка от цената на кутиите❤️ Бонус висулка бижу ❤️ 3 месеца ще си доставяш радост❤️ Ти избираш датата за доставка (но не по-рано от 5 дни след заявка за първата..
69.80лв
Предимства на SТANDARD BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 6 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ Бонус детско бижу или бижу за партньора - медальон с висулка от метална сплав или стомана с черна верижка от еко кожа;❤️ 10% отстъпка от цената на кутиите❤️ Ти избираш датата за доставка..
132.30лв
Луксозна кутия "Вълшебство от розов кварц" Луксозна кутия "Вълшебство от розов кварц"
Ново
Кутия "Вълшебство от розов кварц" Луксозна кутия във формата на сърце ще направи всяка дама много щастлива.Кутията "Вълшебство от розов кварц" е пълна с красоти и вълшебства:❤️ Двоен ролер от розов кварц за масаж ❤️ Гуа ша масажор за гладка и сияйна кожа Той въздейства на лимфния пот..
87.00лв
Луксозна кутия "Обаяние" Луксозна кутия "Обаяние"
Ново
Луксозна кутия "Обаяние" Луксозна кутия във формата на сърце ще направи всяка дама много щастлива.Луксозна кутия "Обаяние" е пълна с красоти и вълшебства:❤️ Ръчно изработена гривна от естествени камъни - седеф, фасетиран содалит и розов ахат с красиво сърце с кристали❤️ Неверояно красиви и..
56.00лв
Луксозна кутия "Очарование" Луксозна кутия "Очарование"
Ново
Луксозна кутия "Очарование" Луксозна кутия във формата на сърце ще направи всяка дама много щастлива.Кутията "Очарование" е страхотен подарък за всяка дама и в нея има:❤️ Красива кръгла кутия за бижута за чанта и при пътувания, за да може да носите винаги с вас любими бижута и да ги съхран..
75.00лв
Луксозна кутия "Тюркоазен сън" Луксозна кутия "Тюркоазен сън"
Ново
Луксозна кутия "Тюркоазен сън"Луксозната кутия във формата на сърце ще направи всяка дама много щастлива.Луксозна кутия "Тюркоазен сън" ще ви потупи в един прекрасен тюркоазен свят и в нея ще откриете:❤️ Ръчно изработено колие "Дървото на живота" от тюркоаз, символ на семейството, силата на рода, ка..
69.00лв
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)