Меню
Вашата количка

КУТИИ ИЗНЕНАДА / ПОДАРЪЧНИ КУТИИ

КУТИИ ИЗНЕНАДА / ПОДАРЪЧНИ КУТИИ

BEAUTIFULBG BOX е кутия с бижута изненада! 

Все повече хора се отдават на предизвикателството да поръчват кутиите изненада. Много е вълнуващо да очакваш пратка, без да знаеш какво точно ще има в нея, много емоционален е и моментът на разопаковане, когато се вълнуваш какво ще видиш. :) По този начин изненадваш сам себе си, с помощта на нашите кутиите с бижута изненада BEAUTIFULBG BOX.

Много често планираме повечето неща в ежедневието си и се движим по едни определени колвози, следваме определени рамки и забравяме да се радваме на малките неща в живота си, забравяме да се вълнуваме истински, притеснявайки се да се отпуснем, за да не сбъркаме, ние искаме почти винаги да залагаме на сигурно, без да рискуваме. А всъщност всеки обича да усеща удоволствието от поне малка доза риск. Не се притеснявай, с нас рискът е премерен, защото ще ти зададем няколко въпроса след като си поръчал някоя от нашите кутии с бижута изненада и те ще ни насочат как да подходим индивидуално към теб, за да те зарадваме, но и изненадаме! :)

Запалихме ли те да си пробваш късмета и да усетиш тръпката от риска? :) 

Нашите кутии с бижута изненада ще ви накарат да експериментирате, да се почувствате щастливи, емоционално заредени, както и специални, заради персоналното отношение към всеки клиент! Вземете кутия BEAUTIFULBG BOX и съживете приключенския си дух! Сдобийте се с нови и красиви бижута. Всяка жена иска да бъде красива и желана! Бъдете и бляскави с нашите ръчно изработени бижута!

Бижутата, които слагаме вътре в нашите кутии с бижута изненада са добре подбрани, пакетирани с любов и желание, така че да доставят радост, с индивидуално писмо към всеки клиент и допълнителна изненада. В кутиите с бижута изненада ще откриете различни модели бижута на стойност, надхвърляща стойността, която ще платите за BEAUTIFULBG BOX.

Ние от онлайн бутик Beautifulbg предлагаме няколко вида кутии с бижута изненада и те се различават по вида бижута и материала, от който са направени. Предлагаме вариант за еднократно закупуване на кутия, както и абонамент за 3 месеца с отстъпка от 5% на кутия и абонамент за 6 месеца с отстъпка 10%. При закупуването на абонаментната кутия BEAUTIFULBG BOX получавате и безплатна доставка до офис на Еконт!

 Живей със страст! Живей щуро и предизвиквай себе си! Само така ще се наслаждаваш истински на живота!

В LUXURY BEAUTIFULBG BOX ще откриете:❤️ 3 броя бижута от естествени камъни❤️❤️ Три бижута от естествени камъни, от които едното е колие;❤️ Ключодържател от естествени камъни❤️ Сувенир изненада❤️ Сладко изкушение❤️ Три ароматни сапунени рози❤️ Картичка❤️ Лично писмо❤️❤️ Описание з..
85.80лв
Предимства на LUXURY BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА:❤️ 3 Безплатни доставки до офис на Еконт❤️ Бонус висулка бижу❤️ Ти избираш датата за доставка (но не по-рано от 5 дни след заявка за първата кутия) ❤️ Три месеца ще си доставяш радост Имаш право по всяко ..
256.50лв
В PRO BEAUTIFULBG BOX ще откриете:❤️ 3 броя бижута❤️❤️ Две бижута от естествени камъни❤️❤️ Още едно изящно и нежно бижу от други материали❤️ Сувенир изненада❤️ Сладко изкушение❤️ Една ароматна сапунена роза❤️ Картичка❤️ Лично писмо❤️❤️ Описание за свойствата на естествените камън..
69.50лв
Предимства на PRO BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА:❤️ 3 Безплатни доставки до офис на Еконт❤️ Бонус висулка бижу❤️ Ти избираш датата за доставка (но не по-рано от 5 дни след заявка за първата кутия) ❤️ Имаш право по всяко време да се откажеш от абонамента си..
208.50лв
В SТANDARD BEAUTIFULBG BOX ще откриете:❤️ 3 броя бижута:❤️❤️ Едно бижу от естествени камъни;❤️❤️ Още две изящни и нежни бижута от други материали.❤️ Сувенир изненада❤️ Картичка❤️ Лично писмо❤️❤️ Описание за свойствата на естествените камъни, характеристики ❤️❤️ Техники как да под..
42.50лв
Предимства на STANDARD BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА:❤️ 3 Безплатни доставки до офис на Еконт❤️ Бонус висулка бижу ❤️ 3 месеца ще си доставяш радост❤️ Ти избираш датата за доставка (но не по-рано от 5 дни след заявка за първата кутия)  Имаш право по ..
127.50лв
Кръгла лилава подаръчна кутийка, подходяща за гривни, обеци, комплект гривна и обеци и някои модели колиета...
4.00лв
Луксозна кутия "Вълшебство от розов кварц" Луксозна кутия "Вълшебство от розов кварц"
Ново
Кутия "Вълшебство от розов кварц" Луксозна кутия във формата на сърце ще направи всяка дама много щастлива.Кутията "Вълшебство от розов кварц" е пълна с красоти и вълшебства:❤️ Двоен ролер от розов кварц за масаж ❤️ Гуа ша масажор за гладка и сияйна кожа Той въздейства на лимфния пот..
87.00лв
Луксозна кутия "Обаяние" Луксозна кутия "Обаяние"
Ново
Луксозна кутия "Обаяние" Луксозна кутия във формата на сърце ще направи всяка дама много щастлива.Луксозна кутия "Обаяние" е пълна с красоти и вълшебства:❤️ Ръчно изработена гривна от естествени камъни - седеф, фасетиран содалит и розов ахат с красиво сърце с кристали❤️ Неверояно красиви и..
56.00лв
Луксозна кутия "Очарование" Луксозна кутия "Очарование"
Ново
Луксозна кутия "Очарование" Луксозна кутия във формата на сърце ще направи всяка дама много щастлива.Кутията "Очарование" е страхотен подарък за всяка дама и в нея има:❤️ Красива кръгла кутия за бижута за чанта и при пътувания, за да може да носите винаги с вас любими бижута и да ги съхран..
75.00лв
Луксозна кутия "Тюркоазен сън" Луксозна кутия "Тюркоазен сън"
Ново
Луксозна кутия "Тюркоазен сън"Луксозната кутия във формата на сърце ще направи всяка дама много щастлива.Луксозна кутия "Тюркоазен сън" ще ви потупи в един прекрасен тюркоазен свят и в нея ще откриете:❤️ Ръчно изработено колие "Дървото на живота" от тюркоаз, символ на семейството, силата на рода, ка..
69.00лв
Луксозна кутия за бижута
Ново
Продълговата бяла подаръчна кутийка, подходяща за комплекти бижута -  комплект колие и обеци, колие и гривна, сет от три части колие, гривна и обеци, подходяща е също само за колиета...
5.50лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)