Меню
Вашата количка

БИЖУТА ПРИВЛИЧАЩИ ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ

БИЖУТА ПРИВЛИЧАЩИ ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ

За да привлечем любовта в живота си, трябва да сме настроени на тези вибрации. За да се настрои човек на определени вибрации, много помагат скъпоценните, полускъпоценните камъни и минералите. Още от древността, жените са носели амулети, за да привлекат любовта и да бъдат желани! Те са знаели за силата на скъпоценните камъни и са се възползвали от тези знания, за да получат желаното от тях.

В тази категория, сме ви подготвили бижута, които ще ви помогнат да привлечете истинската любов във вашия живот!

Гривна от розов кварц          Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят. Висулка във формата на сърце привлича истинската любов. Това е един от най-емблематичните камъни, представящи женското начало...
24.00лв
Комплект гривна и обци от естествени камъни - розов кварц и планински кристал.Гривна - 18 см дължина на еластична корда (при поръчка може да се коригира размерът по желание на клиента)Висулка - ангелче, розов кварц и кристалВисящи обеци - 2,5 смРозовият кварц е камъкът на любовта и сърцето..
37.90лв
Гривна от розов кварцРозовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Висулка във формата на сърце привлича истинската любов.Това е един от най-емблематичните камъни, представящи женското начало. Подтиква към състрадание..
24.00лв
Гривна от розов кварц с висулка сърце от розов кварцРозовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Висулка във формата на сърце привлича истинската любов.Това е един от най-емблематичните камъни, представящи женск..
24.00лв
Нежна гривна от розов кварц и цирконий Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят. Висулка във формата на сърце привлича истинската любов. Това е един от най-емблематичните камъни, представящи женското начало...
18.00лв
Гривна от розов кварц  От колекцията Гривни от естествени камъни          Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят. Висулка във формата на сърце привлича истин..
20.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)