Меню
Вашата количка

Промоции

Комплект колие и гривна от червени и бели перли
-19 %
Комплект колие и гривна от червени и бели перли. Идеален аксесоар за рокля, риза, поло...
16.00лв 19.80лв
Комплект колие и гривна от черни и кремави перли
-10 %
Комплект колие и гривна от черни и кремави перли с цирконий. За хората, които обичат да имат бижу, което никой друг няма! Моделът е изработен само в един екземпляр и в тази цветова комбинация няма да има друг аналог...
19.80лв 22.00лв
Комплект от естествени камъни - малахит Комплект от естествени камъни - малахит
-20 %
Комплектът от естествени камъни се състои от три части - колие, гривна и обеци от малахитМалахитът насърчава растежа и изгражда силата в много отношения. Това е чудесен камък за бременни жени и е успешно средство срещу сърдечни болки и сърдечна астма. Зрителните нерви в очите могат да бъдат под..
40.00лв 50.00лв
Колие от ахат с декорация от цветя
-29 %
Колие от ахат с 3D декорация от цветяАХАТ - камъкът на РавновесиетоМистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага..
20.00лв 28.00лв
Колие от ахат с паяк от мъниста
-17 %
Колие от ахат с паяк от мънистаАХАТ - камъкът на РавновесиетоМистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на пр..
25.00лв 30.00лв
Комплект бижута с естествени камъни - розов кварц 02
-20 %
Комплектът бижута се състои от три части - колие, обеци и гривна от розов кварцЧовек, който иска да привлече любовта в живота си трябва да носи бижу с розов кварц!Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Вис..
40.00лв 50.00лв
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 2
-20 %
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 2 Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху тялото или под възглавницата. Аметистът помага да контролираме негативните м..
40.00лв 50.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)