Меню
Вашата количка

Промоции

Бижута от аметист, гривна и обеци с ангелчета за успокоение
Ново -26 %
Гривна и обеци от естествени камъни с аметистКомплектът съдържа гривна и обеци, поднесени в красива подаръчна опаковка.Обеци - 3 смГривна - 18 смЗащо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста? ·       Аметистът е изключително мощен и защитен ка..
28.00лв 38.00лв
Гривна и обеци от седеф и турмалинов кварц
-17 %
Гривна и обеци от бял седеф и рутилов кварцКомплектът бижута от естествени камъни съдържа:Гривна от седеф и рутилов кварц - 18 см дължинаОбеци от седеф - 2 см..
29.00лв 35.00лв
Гривна и обеци с тюркоаз
-17 %
Гривна и обеци с тюркоазКомплектът съдържа гривна и обеци от естествени камъни.Гривна - 18 смОбеци - 3 смЗащо да изберете бижу от тюркоаз и какви са свойствата на тюркоаза?·       Тюркоазът има силни защитни сили, особено срещу зли очи·     ..
29.00лв 35.00лв
Гривна с естествени камъни - син ахат Гривна с естествени камъни - син ахат
Ново -11 %
Гривна с естествени камъни - син ахат   Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·       Ахатът предпазва от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни.·       Изгражда сам..
24.00лв 27.00лв
Колие и обеци от аметист, Ангелчета за успокоение, подпомагане на отслабването, балансиране на хормоните Колие и обеци от аметист, Ангелчета за успокоение, подпомагане на отслабването, балансиране на хормоните
-20 %
Колие и обеци от аметист, Ангелчета за успокоение, подпомагане на отслабването, балансиране на хормонитеАметист - камъкът на спокойствието и равновесиетоПоради своите очистващи способности, едно от водещите предимства на Аметиста е детоксикацията. Той насърчава почистването на тялото отвътре на..
28.00лв 35.00лв
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 4 Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 4
-12 %
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 3Комплектът се състои от колие, гривна и обеци от аметист и кристали. Изработен е от висококачествен фасетиран аметист клас А и висококачествени кристали, а закопчалките са от сребро проба 925. Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата ..
79.00лв 90.00лв
LUXURY BEAUTIFULBG BOX
-15 %
В LUXURY BEAUTIFULBG BOX ще откриете:❤️ 3 броя бижута от естествени камъни❤️❤️ Три бижута от естествени камъни, от които едното е колие;❤️❤️ Описание за свойствата на естествените камъни, характеристики и как да ги поддържаме красиви.❤️ Ключодържател от естествени камъни❤️ Сувенир изн..
55.80лв 65.80лв
LUXURY BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА
-21 %
Предимства на LUXURY BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ Бонус висулка бижу❤️ 5% отстъпка от цената на кутиите❤️ Ти избираш датата за доставка (но не по-рано от 5 дни след заявка за първата кутия) ❤️ Три месеца ще си доставяш..
149.00лв 187.80лв
LUXURY BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 6 МЕСЕЦА
-16 %
Предимства на LUXURY BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 6 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ Бонус висулка бижу❤️ 10% отстъпка от цената на кутиите❤️ Бонус детско бижу или бижу за партньора - медальон с висулка от метална сплав или стомана с черна верижка от еко кожа (така ос..
299.00лв 355.80лв
PRO BEAUTIFULBG BOX
-29 %
В PRO BEAUTIFULBG BOX ще откриете:❤️ 3 броя бижута❤️❤️ Две бижута от естествени камъни❤️❤️ Описание за свойствата на естествените камъни, характеристики и как да ги поддържаме красиви и да ги зареждаме енергийно❤️❤️ Още едно изящно и нежно бижу от други материали❤️ Сувенир изненада❤️ Карти..
26.00лв 36.50лв
PRO BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА
-14 %
Предимства на PRO BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ 5% отстъпка от цената на кутиите❤️ Бонус висулка бижу❤️ Ти избираш датата за доставка (но не по-рано от 5 дни след заявка за първата кутия) ❤️ Имаш право по всяко вре..
89.00лв 103.90лв
Предимства на PRO BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 6 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ Бонус детско бижу или бижу за партньора - медальон с висулка от метална сплав или стомана с черна верижка от еко кожа (така освен ти, ще има още някой, който ще се вълнува при отварянето..
179.00лв 197.10лв
Гривна и обеци от аквамарин и кристали Гривна и обеци от аквамарин и кристали
-17 %
Гривна и обеци от аквамарин и кристалиКомплектът съдържа гривна и обеци от аквамарин и кристали.Гривна - 18 см дължинаОбеци - 1,5 см ·       Защо да изберем бижу с аквамарин и какви са свойствата на аквамарина? ·       Аквамаринът е талисм..
29.00лв 35.00лв
Гривна и обеци от естествени камъни - микс
-17 %
Гривна и обеци от естествени камъни - миксГривната е изработена от цитрин, розов кварц, планински кристал, бял ахат и гравиран седеф и метални цветенца.Обеците са изработени от гравиран седеф, метални цветенца и планински кристал.Дължина на обеците - 2,5 смДължина на гривната - 18 смПоднесени в крас..
29.00лв 35.00лв
Гривна и обеци от етстествени камъни, шоколадов ахат и тигрово око
-20 %
Този комплект от обеци и гривна е изработен от естествени камъни, като това са шоколадов ахат и тигрово око.Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·       Ахатът предпазва от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимател..
28.00лв 35.00лв
Гривна и обеци от розов кварц и планински кристал
-21 %
Комплект гривна и обци от естествени камъни - розов кварц и планински кристалГривна - 18 см дължина на еластична корда (при поръчка може да се коригира размерът по желание на клиента)Висулка - ангелче, розов кварц и кристалВисящи обеци - 2,5 смЗащо да изберете бижу от розов кварц и какви са св..
29.90лв 37.90лв
Гривна и обеци от тюркоаз и с жълти кристали
-20 %
Комплектът съдържа гривна от тюркоаз и сини кристали.Дължина на гривната - 18 смГривната е изработена с еластична корда. Разтеглива е! Може да се поръча с различна дължината според желанието на клиента.Дължина на обеците - 1 смЗащо да изберете бижу от тюркоаз и какви са свойствата на тюркоаза?· ..
15.90лв 19.80лв
Гривна от бял, розов и лилав ахат, сребро и кристал Сваровски Гривна от бял, розов и лилав ахат, сребро и кристал Сваровски
Ново -21 %
Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата? ·       Ахатът предпазва от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. ·       Изгражда самоувереност в притежателя му ·..
29.80лв 37.50лв
Гривна от естествени камъни - син ахат и кристали - Вариант 1
-21 %
Гривна от естествени камъни - син ахат и кристалиГривната е изработена от напукан син ахат и кристали с метална висулка с перлаДължина на гривната 18 см, на еластична корда.Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·       Ахатът предпазва о..
19.00лв 24.00лв
Гривна от естествени камъни - син ахат и кристали - Вариант 2
-21 %
Гривна от естествени камъни - син ахат и кристалиГривната е изработена от напукан син ахат и кристали с метална висулка с перлаДължина на гривната 18 см, на еластична корда.Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·       Ахатът предпазва ..
19.00лв 24.00лв
Гривна от естествени камъни - син ахат и кристали - Вариант 3
-21 %
Гривна от естествени камъни - син ахат и кристалиГривната е изработена от напукан син ахат и кристали с метална висулка с перлаДължина на гривната 18 см, на еластична корда.Бижутата пристигат в красива подаръчна опаковка!Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·  &nbs..
19.00лв 24.00лв
Гривна от естествени камъни, гривна от тюркоаз, Вариант 5 Гривна от естествени камъни, гривна от тюркоаз, Вариант 5
TOP -11 %
Ефектна гривна от тюркоаз и кристалиТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоЗащо да изберете бижу от тюркоаз и какви са свойствата на тюркоаза?·       Тюркоазът има силни защитни сили, особено срещу зли очи·       Тюркоазът носи успех и ща..
25.00лв 28.00лв
Гривна от естествени камъни, гривна от хематит сет-2 броя Гривна от естествени камъни, гривна от хематит сет-2 броя
-13 %
Гривна от хематитОт колекция Гривни от естествени камъниГривната от хематит е като „огледало” - отразява и неутрализира  всяка атака насочена към вас. Защитава от негативни енергии с различен произход и не позволява да се поддадем на стреса и страха.Хематитът поддържа оптимизма, вътрешното рав..
33.00лв 38.00лв
Гривна от естествени перли и лилав ахат Гривна от естествени перли и лилав ахат
Ново -17 %
Стилна гривна от естествени кремави перли и лилав ахатКомбинацията от лилав ахат и естествени перли създава една невероятно изящтна комбинация...
29.00лв 35.00лв
Гривна от оникс и ахат с тигър Гривна от оникс и ахат с тигър
-24 %
Гривна от оникс и ахат с тигърГривната е изработена от черен оникс и бял ахат с допълнителен метален елемент - тигър.Идеална за годината на тигъра, като талисман през 2022 или за любители на тигровите мотиви...
19.00лв 25.00лв
Гривна от розов кварц с висулка сърце от розов кварц
TOP -15 %
Гривна от розов кварц с висулка сърце от розов кварцЗащо да изберете бижу от розов кварц и какви са свойствата на розовия кварц?·       Розовият кварц е камъкът на безусловната любов·       Розовият кварц е камъкът на безграничнот..
22.00лв 26.00лв
Гривна от цитрин - сет 2 броя
-27 %
Гривна от цитрин      Защо да изберем бижу от цитрин и какви са свойствата на цитрина?·       Цитринът е много мощен полускъпоценен камък! Той е от малкото камъни на благополучието и богатството. Спомага за привличане и опазване на богатст..
33.00лв 45.00лв
Гривна с чешки кристал, ахат и шамбала мънисто Гривна с чешки кристал, ахат и шамбала мънисто
Ново -18 %
Гривната е изработена с чешки кристал, ахат и шамбала мънисто.Гривна - 18 см с регулируема дължинаУдължител - 4 смВисулка - 2,5 смС тази поръчка получавате:v Персонално бижу, изработено специално за васv Пречистени висококачествени естествени камъни v Красива подаръчна опаковкаv Описание на ест..
23.00лв 28.00лв
Гривни от естествени бели перли и декорирана раковина - Вариант 1 Гривни от естествени бели перли и декорирана раковина - Вариант 1
Ново -32 %
Гривни от естествени бели перли и декорирана раковинаОт колекцията Летни бижута, морски бижутаГривната е изработена от бели перли, истинска ръчно декорирана раковина.Дължина на гривната - 18 см.Мъниста - 8 ммИзработена е върху еластична корда.Идеален избор за лятото!Гривната пристига в касива подаръ..
19.00лв 27.90лв
Показва 1 до 30 от 45 (2 страници)