Меню
Вашата количка

Промоции

Гривна и обеци от тюркоаз Гривна и обеци от тюркоаз
-24 %
Гриванта е изработена от цирконий и тюркоаз    Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежателя ..
19.00лв 25.00лв
Двулицева гривна от златисти перли и дантела Двулицева гривна от златисти перли и дантела
-25 %
Двулицева гривна от перли и дантела, с метално закопчаване. Подходящ аксесоар за елегантна визия...
9.00лв 12.00лв
Колие - Дървото на живота - Корал
Ново -21 %
Колие - Дървото на живота - вариант 3 е изработено от планински кристал.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.КОРАЛ - МИСТИЧНИ СВОЙСТВАКоралът подобрява тонуса и облекчава умората. Той н..
11.00лв 14.00лв
Колие - Дървото на живота - Лунен камък
-21 %
Колие - Дървото на живота - вариант 3 е изработено от лунен камък.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.ЛУНЕН КАМЪК - камъкът на емоционалния балансМистични свойства: Всички древни ..
11.00лв 14.00лв
Колие - Дървото на живота - Планински кристал
-21 %
Колие - Дървото на живота - вариант 3 е изработено от планински кристал.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.Планински кристал (известен още като чист кварц) е един от най-богатите крис..
11.00лв 14.00лв
Колие - Дървото на живота - Тигрово око
-21 %
Колие - Дървото на живота - вариант 1 е направено от камъка тигрово око с висулка ангел.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.ТИГРОВО ОКО - камъкът на сбъднатите Надежди Мистични свойст..
11.00лв 14.00лв
Колие - Дървото на живота - Тюркоаз
Ново -21 %
Колие - Дървото на живота - вариант 3 е изработено от планински кристал.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.ТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали..
11.00лв 14.00лв
Колие - Дървото на живота от естествени камъни микс
-21 %
Колие дървото на живота от различни камъни.Колие - Дървото на живота - вариант 3 е изработено от розов кварц.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство...
11.00лв 14.00лв
Колие от оникс и кристали Колие от оникс и кристали
-20 %
Оригинален модел колие на три нива от оникс и кристали, което стои изключително изящно и нежно.     Ониксът увеличава щастието, интуицията и инстинктите. Той също така и помага да променим лошите си навици. Ониксът е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и..
40.00лв 50.00лв
Колие от тигрово око Колие от тигрово око
-40 %
Колие от тигрово окоТИГРОВО ОКО - камъкът на сбъднатите Надежди Мистични свойства: В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Това е камък, който вдъхва самоувереност и сигурност, прогонва негативната енергия и ни помага да поемем в правилната посока. В периоди на ..
12.00лв 20.00лв
Колие от тигрово око - вариант 2
-18 %
Колие от тигрово око - вариант 2ТИГРОВО ОКО - камъкът на сбъднатите Надежди Мистични свойства: В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Това е камък, който вдъхва самоувереност и сигурност, прогонва негативната енергия и ни помага да поемем в правилната посока. В..
18.00лв 22.00лв
Комплект - Щастие
-34 %
Комплектът се състои от колие във формата на сърце и обеци, с кристали Сваровски...
19.90лв 30.00лв
Комплект колие и гривна от бели перли Комплект колие и гривна от бели перли
-25 %
Комплект колие и гривна от бели перли. Идеален аксесоар за рокля, риза, поло...
30.00лв 40.00лв
Комплект колие и гривна от жълти и сини перли
-50 %
Комплект колие и гривна жълти и сини перли. Идеален аксесоар за рокля, риза, поло...
15.00лв 30.00лв
Комплект колие и гривна от кафяви перли
-28 %
Комплект колие и гривна от кафяви перли. Идеален аксесоар за рокля, риза, поло...
18.00лв 25.00лв
Показва 1 до 30 от 64 (3 страници)