Меню
Вашата количка

Промоции

Гривна от естествен камък - черен оникс
Ново Hot -29 %
Гривната е изработена от матиран черен оникс и декоративна коронка, инкрустирана с 50 броя кристали.Този модел гривна от матиран оникс, отива на всеки тоалет.Ониксът е камъкът на целеустремените хора, тези които умеят да се борят и никога не се отказват пред трудностите, докато не постигнат желаното..
24.00лв 34.00лв
Гривна от матиран черен оникс с корона - 01
Ново Hot -29 %
Гривна е изработена от матиран черен оникс с корона - инкрустирана с над 50 кристала.Идеален подарък за ваш близък или за вас самите!Съчетава се прекрасно с всякакъв цвят дреха!Ониксът привлича парите и носи щастие на притежателя му!????Ониксът е камък, който носи късмет и истинско щастие. Той е под..
24.00лв 34.00лв
Колие от ахат с декорация от цветя
-29 %
Колие от ахат с 3D декорация от цветя.АХАТ - камъкът на РавновесиетоМистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помаг..
20.00лв 28.00лв
Колие от ахат с паяк от мъниста
-17 %
Колие от ахат с паяк от мъниста.АХАТ - камъкът на РавновесиетоМистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на п..
25.00лв 30.00лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)