Меню
Вашата количка

ГРИВНИ ЗА ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ

ГРИВНИ ЗА ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ
Колие - Дървото на живота - Корал
Ново -21 %
Колие - Дървото на живота - вариант 3 е изработено от планински кристал.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.КОРАЛ - МИСТИЧНИ СВОЙСТВАКоралът подобрява тонуса и облекчава умората. Той н..
11.00лв 14.00лв
Колие - Дървото на живота - Лунен камък
-21 %
Колие - Дървото на живота - вариант 3 е изработено от лунен камък.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.ЛУНЕН КАМЪК - камъкът на емоционалния балансМистични свойства: Всички древни ..
11.00лв 14.00лв
Колие - Дървото на живота - Планински кристал
-21 %
Колие - Дървото на живота - вариант 3 е изработено от планински кристал.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.Планински кристал (известен още като чист кварц) е един от най-богатите крис..
11.00лв 14.00лв
Колие - Дървото на живота - Тюркоаз
Ново -21 %
Колие - Дървото на живота - вариант 3 е изработено от планински кристал.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.ТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали..
11.00лв 14.00лв
Обеци с лазурит, Ангелчета за здраве, прогонват нещастията, помагат за леко раждане
Ново
Обеци с лазурит, Ангелчета за здраве, прогонват нещастията, помагат за леко ражданеЛазуритът прогонва нещастията. Лекува безсъние, заболявания на жлъчката и очите. Понижава температурата.Символизира искреност, истина и дружелюбие.Носи надежда, вяра, здраве и благоденствие. Съдейства за изпълнение на..
15.00лв
Гривната е изработена от цоизит с рубин, бял ахат и кристали Подходящ е за изработка на гривни за родените под знака на зодия: Стрелец, Овен, Рак, Лъв и всеки, който го хареса.     Магически свойства:Този камък спомага за подобряване на семейните взаимоотношен..
20.90лв
Гривна от естествен камък - цоизит с рубин и кристалиГривната е изработена от цоизит с рубин и кристали Подходящ е за изработка на гривни за родените под знака на зодия: Овен, Рак, Лъв и всеки, който го хареса.     Магически свойства:Този камък спомага за подо..
20.90лв
Гривната е изработена от цоизит с рубин и кристали  Подходящ е за изработка на гривни за родените под знака на зодия: Овен, Рак, Лъв и всеки, който го хареса.      Магически свойства:Този камък спомага за подобряване на семейните взаимоотношения и защитав..
21.00лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)