Меню
Вашата количка

БИЖУТА ЗА МЪЖЕ, МЪЖКИ БИЖУТА

БИЖУТА ЗА МЪЖЕ, МЪЖКИ БИЖУТА

МЪЖКИ БИЖУТА, БИЖУТА ЗА МЪЖЕ

Be a Man!

Ние от Beautifulbg.com сме отредили специално място и за мъжката аудитория. Те могат да изберат тяхното бижу в категорията МЪЖКИ БИЖУТА.Очаквайте скоро още много нови мъжки гердани, гривни и аксесоари!


Мъжки гердан с куршумВерижка: черна, еко кожаВисулка: куршум, 5 см, метална..
22.00лв
Мъжки гривни от вулканичен камък Мъжки гривни от вулканичен камък
Ново
Мъжка гривна от снежен обсидиан и вулканичен камъкЗащо да изберете бижу от вулканичен камък и какви са свойствата на лавата?·       Вулканичният камък развива естествените таланти и творческото мислене·       Способства да от..
32.00лв
Мъжки гривни от вулканичен камък Мъжки гривни от вулканичен камък
Ново
Мъжка гривна от вулканичен камък с тигърЗащо да изберете бижу от вулканичен камък и какви са свойствата на лавата?·       Вулканичният камък развива естествените таланти и творческото мислене·       Способства да отстояваме т..
32.00лв
Мъжки гривни от вулканичен камък с метално топче
Ново
Мъжка гривна от вулканичен камък с метално топчеЗащо да изберете бижу от вулканичен камък и какви са свойствата на лавата?·       Вулканичният камък развива естествените таланти и творческото мислене·       Способства да отст..
32.00лв
Мъжка гривна от естествена черна кожа и метални елементи.Закопчаване: магнитно..
32.00лв
Мъжки гривни от естествени камъни, хематит за защита Мъжки гривни от естествени камъни, хематит за защита
Ново
Мъжка гривна от хематитXeмaтитът e минepaл cъдъpжaщ жeлeзeн oĸcид cъc cив мeтaличecĸи цвят...
32.00лв
Мъжка черна кожена гривна от две части. Може всяка една гривна да се носи поотделно...
36.00лв
Мъжка гривна от содалитCoдaлитът е не само красив, но и мощен кристал, който помага за повишаване на интелектуалните способности. Когато усвояваме много нови знания, голям обем от учебен материал или учим чужд език, тогава содалитът ще ни бъде верерн приятел и помощник, защото помага на притежа..
32.00лв
Мъжки гривни с естествени камъни, оникс за сила на духа и привличане на пари Мъжки гривни с естествени камъни, оникс за сила на духа и привличане на пари
Ново
Мъжки гривни с естествени камъни, оникс за сила на духа и привличане на пари, с метална котва от стоманаОниксът привлича парите и носи щастие на притежателя му!????Ониксът е камък, който носи късмет и истинско щастие. Той е подходящ за спортисти или хора, работещи при екстремни умствени и емоционалн..
32.00лв
Мъжка гривна с удобно и оригинално метално закопчаване като катерама на колан.Верижка: черна - силиконоваМетални елементи: стомана..
32.00лв
Мъжка черна кожена  гривна от три части. Всяка една от гривните може да се носи поотделно...
38.00лв
Гривните могат да се носят от един човек или да бъдат разделени между двама човека. Двете гривни символизират ин и ян, единство, сила, любов, истинско приятелство. На двете гривни са изборазени красиви дракони. Гривните са изработрени с черни конци с метални мъниста, дължината им може да се коригира..
42.00лв
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)