Меню
Вашата количка

СВАТБЕНИ БИЖУТА

СВАТБЕНИ БИЖУТА
Оригинален модел колие и гривна на три нива от розов кварц и кристали, които стоят изключително изящно и нежно.Защо да изберете бижу от розов кварц и какви са свойствата на розовия кварц?·       Розовият кварц е камъкът на безусловната любов·    ..
85.00лв
Колие с висулка от бял седеф във формата на цвете.    Хаулит- Контролира гнева и предизвиква търпение, както и усвоява негативно влияние, насочено към неговия собственик.Помага още умствени натоварвания и неспокоен сън...
40.00лв
Комплект бижута от естествени перли и хематит - колие и гривна Комплект бижута от естествени перли и хематит - колие и гривна
Ново
Комплект от естествени перли - колие и гривнаКомплектът съдържа колие и обеци от естествени перли.Колие - 42 смУдължител: 8 смОбеци - 1,5 смКомбинацията между перли и хематит е много мощна! Именно затова от Beautifulbg.com сме се спряли на тази комбинация, за да създадем едно стилно, изящн..
65.00лв
Комплект колие и гривна от бели перли. Идеален аксесоар за рокля, риза, поло...
30.00лв
Комплектът се състои от колие и обеци от естествени бели перли...
45.00лв
Комплект от естествени камъни от розов кварц - колие с висулка сърце и висящи обециЗащо да изберете бижу от розов кварц и какви са свойствата на розовия кварц?·       Розовият кварц е камъкът на безусловната любов·       Розовият ..
50.00лв
Комплект от естествени речни перлиКомплектът съдържа колие и обеци от естествени перли.Колие - 42 смОбеци - 1,5 см..
39.90лв
Комплект от естествени речни перли и кристалиКомплектът съдържа колие и обеци от естествени перли и кристали.Колие - 42 смОбеци - 2,5 см..
65.00лв
Комплект от естествени речни перли и хематит в жълто златоКомплектът съдържа колие и гривна от естествени перли и хематит.Колие - 44 смУдължител - 5 смГривна - 18 см..
42.90лв
Комплект от естествени речни перли и хематит в розово златоКомплектът съдържа колие и обеци от естествени перли и хематит.Колие - 44 смУдължител - 5 смОбеци - 3 см..
49.90лв
Тройна гривна от бели, черни, сиви и сини перли, и цирконий.За модела може да се изработят допълнително обеци, по желание на клиента...
15.00лв
Комплект двойна гривна от бели перли и два комплекта обеци Комплект двойна гривна от бели перли и два комплекта обеци
-16 %
Два комплекта бели пелени обеци с двойна гривна от перли с красиво, нежно цвете...
27.00лв 32.00лв
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)