Меню
Вашата количка

БИЖУТА ЗА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

БИЖУТА ЗА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Зодията Телец, четвъртият знак от зодиакалния кръг, обхващащ периода от 20-ти април до 20-ти май, е асоциирана със земните елементи и планетата Венера. Телецът се свързва със стабилност, сигурност и сензуалност. Характеризира се със земните си качества, които представляват прагматичност и връзка с материалния свят.

Един от начините, по които Телците изразяват своята индивидуалност и се свързват със своите вътрешни енергии, е чрез използването на камъни, които са асоциирани с тях. Вярва се, че носенето на определени камъни може да подобри енергийното равновесие на Телците и да подкрепи техните качества и цели.

Ето някои от камъните, които се свързват със зодия Телец и които се считат за благоприятни за тях:

  1. Смарагд: Този камък се свързва със сърцето и със способността да се обича и бъде обичан. За Телците, които са известни със своето въздействие върху сетивата, смарагдът може да подсили чувствителността им и да ги насърчи да ценят красотата и любовта.

  2. Розов кварц: Като камък на нежността и любовта, розовият кварц е идеален за Телците, които търсят стабилни и хармонични връзки. Той може да помогне на Телците да развиват по-добро разбиране за своите емоции и да се свържат по-добре със своите чувства.

  3. Сапфир: Този камък се свързва със мъдростта и духовното разбирателство. За Телците, които ценят стабилността и сигурността, сапфирът може да им помогне да открият вътрешния си мир и баланс, както и да развият по-дълбока връзка със своята интуиция.

  4. Ахат: Този камък се свързва със здравето, стабилността и защитата. За Телците, които ценят практичността и надеждността, ахатът може да предостави защита от негативни влияния и да им даде увереност в техните решения и постижения.

Носенето на камъни, свързани със зодия Телец, може да бъде един начин за Телците да се свържат със своите вътрешни качества и да подобрят своето енергийно равновесие. Въпреки това, важно е да се има предвид, че тези вярвания не са научно доказани и се основават предимно на езотерични и астрологически традиции.

Бижутата са един от начините, по които Телците могат да изразят своята индивидуалност и да подчертаят своите уникални качества. Все повече хора търсят бижута, които не само са красиви, но и отразяват техните зодиакални качества. Ето някои идеи за бижута, които са идеални за Телците:

  1. Обеци с естествени камъни: Телците обичат лукса и качеството, затова обеците с естествени камъни са отличен избор за тях. Обеците със смарагди, розов кварц, сапфири или ахат могат да бъдат не само красиво украшение, но и символ на силата и енергията на Телците.

  2. Гривни със символи на зодията Телец: Гривните със символи на зодията Телец, като например символа на бика или изображения на зодиакалната констелация, могат да бъдат стилен начин за Телците да изразят своята принадлежност към зодията си.

  3. Обеци и гривни с тороидни мотиви: Тороидът е символ на стабилност и цикличност, които са характерни за Телците. Обеци и гривни с тороидни мотиви могат да бъдат уникален начин за Телците да изразят своите зодиакални качества.

  4. Гривни и колиета с елементи от злато и сребро: Златото и среброто са метали, които се свързват със зодията Телец. Гривните и колиетата с елементи от злато и сребро могат да бъдат елегантен и стилен акцент към всяка тоалетна на Телците.

  5. Персонализирани бижута с инкрустирани дати или инициали: Персонализираните бижута с инкрустирани дати или инициали могат да бъдат специален подарък за Телците. Те ще оценят уникалността и персоналния принос на такива бижута към техния стил и вътрешност.

Бижутата за зодия Телец не само са красиви аксесоари, но и символ на индивидуалността, стила и енергията на Телците. Независимо дали сте Телец или търсите подарък за някого, роден под този знак, бижутата, които отразяват зодията Телец, са отличен избор за всякакъв повод.

Гривна и фасетиран ахат и ахат драконови вени
Ново
Гривна и фасетиран ахат и ахат драконови вени с красиво мънисто с цирконий (Само една бройка)Гривна - 18 см дължинаАхатът „Драконови вени“ притежава силата да ви защити от отправената към вас негативна енергия. Човекът, който използва тази форма на мисловна атака няма да може да успее. Камъкът има ..
32.00лв
Комплект гривна и обеци от естествени камъни, розов ахат       Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здрав..
28.00лв
Гривна от розов кварц - камъкът на любовта-8 мм
Ново
Гривна от розов кварц - камъкът на любовтаЗащо да изберете бижу от розов кварц и какви са свойствата на розовия кварц?·       Розовият кварц е камъкът на безусловната любов·       Розовият кварц е камъкът на безграничното спокойст..
24.80лв
Гривна от розов кварц - фасетиран и овален Гривна от розов кварц - фасетиран и овален
Ново
Гривна от розов кварц - фасетиран и оваленЗащо да изберете бижу от розов кварц и какви са свойствата на розовия кварц?·       Розовият кварц е камъкът на безусловната любов·       Розовият кварц е камъкът на безграничното спокойст..
26.80лв
Гривна от розов кварц във формата на сърца
Ново
Гривна от розов кварцЗащо да изберете бижу от розов кварц и какви са свойствата на розовия кварц?·       Розовият кварц е камъкът на безусловната любов·       Розовият кварц е камъкът на безграничното спокойствие·       Ако искате да привлечете истинскат любов в живота си, то трябва да носите бижу с..
28.80лв
Гривна с естествени камъни - син ахат   Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·       Ахатът предпазва от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни.·       Изгражда сам..
28.00лв
Гривна с естествени камъни - фасетиран ахат
Ново
Гривна с естествени камъни - фасетиран ахат   Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·       Ахатът предпазва от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни.·       Изграж..
28.80лв
Гривна с естествени камъни - фасетиран ахат и фравиран седеф   Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·       Ахатът предпазва от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни.·       Изгражда самоувереност в притежателя му·       Помага на човек да опознае ..
32.00лв
Нежни гривни от фасетиран мъхов ахат и хематит       Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·       Ахатът предпазва от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни.·   ..
72.00лв
Колие и обеци от розов кварц с ангелчета Защо да изберете бижу от розов кварц и какви са свойствата на розовия кварц?·       Розовият кварц е камъкът на безусловната любов·       Розовият кварц е камъкът на безграничното спок..
39.80лв
Тюркоазът е камък на любовта, щастието и богатствотоБижутата с тюркоаз не само ще помогнат на човек да намери своята сродна душа, но и ще възкресят избледняващи чувства. Освен това тюркоазът може да помогне на разбитото сърце да се възстанови след нещастна любов.Много хора все още вярват, че младите..
39.80лв
Колие с ангелчета от розов кварц, седеф и цитрин Колие с ангелчета от розов кварц, седеф и цитрин
Ново
Колие с ангелчета от розов кварц, ахат и цитрин Висулка от розов кварц, Ангелче на любовта и намиране на сродната душаВисулка от цитрин, Ангелче за преодоляване на депресии, страхове, фобииВисулка от седеф, Ангелче за укрепване на брачните взаимотношенияЗащо да изберете бижу от розов ..
39.80лв
Комплектът е изработен от розов кварц, съдържа гривна, колие и обециКолие от розов кварц - 45 смГривна от розов кварц - 18 смВисящи обеци от розов кварц - 3 смЗащо да изберете бижу от розов кварц и какви са свойствата на розовия кварц?·       Розовият кварц е камък..
72.00лв
Комплект колие и обеци от карнеол и кристалиКолие - 45 см дължинаУдължител - 8 смОбеци - 2 смKapнeoлът зacилвa ĸoнцeнтpaциятa и ни пoмaгa дa ce aбcтpaxиpaмe oт тoвa, ĸoeтo гoвopят дpyгитe зa нac. Увeличaвa caмoyвaжeниeтo и cъдeйcтвa зa бъpзия ycпex в ĸapиepaтa.Kapнeoлът cтимyлиpa твopчecĸoтo нaчaлo,..
85.00лв
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 3Комплектът се състои от колие и гривна от аметист и кристали.Колие - 45 смУдължител - 8 смГривна - 18 смРамер на аметиста - 10 мм Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?·       Аметистъ..
69.00лв
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 3Комплектът се състои от колие, гривна и обеци от аметист и кристали. Изработен е от висококачествен фасетиран аметист клас А и висококачествени кристали, а закопчалките са от сребро проба 925. Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата ..
89.00лв
Оригинален модел колие и гривна на три нива от розов кварц и кристали, които стоят изключително изящно и нежно.Защо да изберете бижу от розов кварц и какви са свойствата на розовия кварц?·       Розовият кварц е камъкът на безусловната любов·    ..
85.00лв
АХАТ - МИСТИЧНИ СВОЙСТВААхата е талисман на художниците. Спомага за добро приятелство, дълголетие и издигане в кариерата. Привлича успеха. Дава сила на притежателя си. Развива красноречието. Предпазва от болки, злодеяния, от бури и урагани, от гръм и мълнии, от зли духове, магии, а също така от ухап..
22.80лв
Обеци от розов кварц с ангелчета Защо да изберете бижу от розов кварц и какви са свойствата на розовия кварц?·       Розовият кварц е камъкът на безусловната любов·       Розовият кварц е камъкът на безграничното спокойствие·..
22.80лв
Тюркоазът е камък на любовта, щастието и богатствотоБижутата с тюркоаз не само ще помогнат на човек да намери своята сродна душа, но и ще възкресят избледняващи чувства. Освен това тюркоазът може да помогне на разбитото сърце да се възстанови след нещастна любов.Много хора все още вярват, че младите..
22.80лв
Висящи обеци от розов ахат и кристалиЗащо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·       Ахатът предпазва от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. ·       Изгражда самоувереност в притежател..
26.00лв
Висящи обеци от син ахат и кристалиЗащо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·       Ахатът предпазва от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни.·       Изгражда самоувереност в пр..
26.00лв
Гривна и обеци от аквамарин и кристалиКомплектът съдържа гривна и обеци от аквамарин и кристали.Гривна - 18 см дължинаОбеци - 1,5 см ·       Защо да изберем бижу с аквамарин и какви са свойствата на аквамарина? ·       Аквамаринът е талисм..
48.00лв
Гривна и обеци от аквамарин и кристали на две ниваКомплектът съдържа гривна и обеци от аквамарин и кристали.Гривна - 18 см дължинаОбеци - 1,5 см  Защо да изберем бижу с аквамарин и какви са свойствата на аквамарина?·       Аквамаринът е талисман на истинс..
42.00лв
Комплект гривна и обци от естествени камъни - розов кварц и планински кристалГривна - 18 см дължина на еластична корда (при поръчка може да се коригира размерът по желание на клиента)Висулка - ангелче, розов кварц и кристалВисящи обеци - 2,5 смЗащо да изберете бижу от розов кварц и какви са св..
37.90лв
Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата? ·       Ахатът предпазва от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. ·       Изгражда самоувереност в притежателя му ·..
42.50лв
Гривна от естествени камъни - син ахат и кристалиГривната е изработена от напукан син ахат и кристали с метална висулка с перлаДължина на гривната 18 см, на еластична корда.Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·       Ахатът предпазва ..
26.00лв
Гривна от естествени камъни със сова, Розов кварц
Ново
Гривна от естествени камъни със сова, Розов кварцЗащо да изберете бижу от розов кварц и какви са свойствата на розовия кварц?·       Розовият кварц е камъкът на безусловната любов·       Розовият кварц е камъкът на безграничното с..
21.80лв
Гривна от аметист с висулка сърце от аметист  Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък·       Това е камъкът на спокойствието и баланса·&nb..
28.00лв
Гривна от естествени камъни, гривна от цоизит и рубин с елемент гиричкаГривната е изработена от цоизит с рубин и кристали Подходящ е за изработка на гривни за родените под знака на зодия: Стрелец, Овен, Рак, Лъв и всеки, който го хареса.     Магически свойства..
28.00лв
Показва 1 до 30 от 88 (3 страници)