Меню
Вашата количка

Комплект бижута от естествени перли и хематит - колие и гривна

Комплект бижута от естествени перли и хематит - колие и гривна

Комплект от естествени перли - колие и гривна

Комплектът съдържа колие и обеци от естествени перли.

Колие - 42 см

Удължител: 8 см

Обеци - 1,5 см

Комбинацията между перли и хематит е много мощна! Именно затова от Beautifulbg.com сме се спряли на тази комбинация, за да създадем едно стилно, изящно и нежно бижу, носещо много силна енергия

Притежаването на бижута от естествени перли е като притежаването в гардероба от всяка дама на малка черна рокля - задължително е! Дори и комбинацията от двете е удивителна.

Вижте всички най-важни свойства на перлите и хематита!

Хематитът може да ви бъде от полза в много различни области от живота ви. Чрез използването на хематит вие внасяте положителна енергия в живота си. Той е известен най-вече с положителните си ефекти в сферата на бизнеса и кариерата, но също може да бъде полезен във вашите романтични взаимоотношения, семейния ви живот, вашето духовно развитие и общата ви перспектива към себе си. Когато става дума за междуличностни взаимоотношения - романтични, семейни или просто приятелски или социални - това е перфектният камък, който ви държи далеч от „драма“. Хематитът ще отблъсне всичко отрицателно. От духовна и емоционална гледна точка хематитът е добър камък за насърчаване на благодарността за това, което имате. Оценявайки това, което имате тук и сега, е едно от най-здравите неща, които можете да направите за вашия ум и дух.

Перлите са символ на нежност, чистота, любов. Те засилват честността и лоялността. Перлите носят успокоение на ползвателя си. Те насърчават вярата, любовта и почтенноста. Заради асоциациите си с водата и луната перлите балансират емоциите, особено на водните знаци.

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
72.00лв
Сигурно пазаруване
Бърза поръчка - 0988 314 788
Бърза доставка!
Високо качество
Красива подаръчна опаковка
Лоялност
Безплатна доставка над 70 лв!