Според източния зодиак 2022 г ще премине под знака на черния воден тигър.

ВИЖ ВСИЧКИ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА БИЖУТА И ТАЛИСМАНИ ЗА ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

През новата година хармония и успех ще ни носят черният и синият цвят, от металите - среброто, а от скъпоценните камъни аметистът  ще помага на учениците, а пиритът на бизнесмените. В зоната на здравето енергийната вибрация на ахата и лазурита под формата на бижута ще действа като талисман срещу COVID-19, според астролози. Тъй като тя управлява стихията вода, е желателно да се носят още лунен камък и перли“, разкрива подробно столичната експертка.Минералът пирит, наричан още сиромашко злато, и през новата година ще привлича към хората енергията на финикийските знаци. „В съчетание с планински кристал върху друза той ще влияе много добре в сферата на парите. Планинският кристал по принцип е универсален за чистене на пространството от вредни енергии. 


Относно кристалите фън-шуй учи, че те могат да ни набавят някой дефицит, да подсилят някоя сфера (елемент, качество) или да ни хармонизират, вписвайки ни по-пълноценно в ритъма на живота.

„По принцип може на оникса да се наблегне като черен кристал. Той има силна женска (ин) енергия, оттук той ще ни даде един баланс с ян на Тигъра и ще се получи една добра хармония. Жена, която носи оникс, подчинява мъжа, защото получава невероятна сила.

Можем също турмалин да носим – също е черен като тигъра, но има много силна защитна функция. Не случайно той се използва от вещи магове в спиритически ритуали“, изрежда вещата Мариана кои кристали и камъни хармонират с третото животно от китайския зодиак.
По думите на посветената жена аметистът също не бива да се забравя, тъй като лилавият му цвят съответства на елемента вода. „Той ни дава една духовна връзка, държи ни свързани с Космическото и Божествено начало в битието. Дава ни хармония в ежедневието. Сложен под възглавницата, ни пази от лоши сънища, а на ученици и студенти помага да запаметяват и вникват по-добре в учебния материал. Ето защо е хубаво учещите да имат този кристал на бюрото си“, разяснява обстойно столичанката.

Аквамарин и карнеол пазят семейното гнездо

В любовен план през новата година аквамаринът ще има силата свише да орисва емоционалните и интимните връзки. С този камък е свързана една прелюбопитна легенда. При нея момчето заминава надалече и за дълго, но на изпроводяк момичето му дава пръстен с аквамарин. „И колкото пъти момъкът поглеждал този камък, толкова той му давал сила да не изневери на любимата си жена. За това аквамаринът е наричан още камъкът на вечната любов. 

ВИЖ ВСИЧКИ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА БИЖУТА И ТАЛИСМАНИ ЗА ГОДИНАТА НА ТИГЪРА