Меню
Вашата количка

ТАЛИСМАНИ ЗА ГОДИНАТА НА ТИГЪРА, БИЖУТА ЗА ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

ТАЛИСМАНИ ЗА ГОДИНАТА НА ТИГЪРА, БИЖУТА ЗА ГОДИНАТА НА ТИГЪРА

Според източния зодиак 2022 г ще премине под знака на черния воден тигър.

Комплектът бижута - включва гривна от аквамарин и кристали и висящи обеци с аквамарин.·  Защо да изберем бижу с аквамарин и какви са свойствата на аквамарина?·       Аквамаринът е талисман на истинската любов, привлича чистата любов·   &nbs..
35.00лв
Гривна от аметист с тигър и кристали Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък·       Това е камъкът на спокойствието и баланса·   ..
23.00лв
Гривна от тигрово око с тигърТИГРОВО ОКО - камъкът на сбъднатите НадеждиМистични свойства: В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Това е камък, който вдъхва самоувереност и сигурност, прогонва негативната енергия и ни помага да поемем в правилната посока. В периоди..
23.00лв
Гривна от оникс и ахат с тигърГривната е изработена от черен оникс и бял ахат с допълнителен метален елемент - тигър.Идеална за годината на тигъра, като талисман през 2022 или за любители на тигровите мотиви...
23.00лв
Колие с нарисуван тигър върху плочка от ахат АХАТ - камъкът на РавновесиетоЗащо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата?·       Ахатът предпазва от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни.·    ..
35.00лв
Колие от снежен обсиадиан с висулка тигър      Обсидианът помага за облекчаване на болката, намалява напрежението и ускорява физическото изцеление на раните. Той е отличен камък с който трябва да разполагате, тъй като преобразува негативната енергия в положителна. Неговите ви..
45.00лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)