Меню
Вашата количка

Обеци от аметист, Ангелчета за успокоение, подпомагане на отслабването, балансиране на хормоните

Обеци от аметист, Ангелчета за успокоение, подпомагане на отслабването, балансиране на хормоните

Обеци от аметист, Ангелчета за успокоение, подпомагане на отслабването, балансиране на хормоните

Аметист - камъкът на спокойствието и равновесието

Поради своите очистващи способности, едно от водещите предимства на Аметиста е детоксикацията. Той насърчава почистването на тялото отвътре навън. Това включва почистването и отварянето на чакрите, почистването на кръвта и отстраняването на токсините от тялото.

Аметист Катедрали на показ.Един от най-ефективните начини за детоксикация на тялото с помощта на Аметист е поставянето на голяма Аметистова друза в стаята, в която човек прекарва най-много време, така че тялото да бъде постоянно заобиколено от пречистващи енергии.

> Помага за облекчаване на болката като цяло, но е особено добър при главоболие. Неговата успокояваща енергия успокоява болката и помага за намаляване на две от основните причини за главоболие: стрес и умора.

За да облекчи главоболието, в легнало положение камък Аметист се поставя върху областта на главата, където се усеща болката. С затворени очи е нужно да си представим, че кристала лекува главоболието.

> Средство за постигане на здравословна промяна. Като насърчава свалянето на килограми по няколко начина, Аметиста балансира обмяната на веществата, така че тялото да може да изгори калориите по-ефективно. Той също така балансира хормоните, което подобрява способността за сваляне на килограми.

Това дава силата по-лесно да се избягват лошите навици като похапване на джънк фууд, както и способността за придържане към новия начин на хранене, храненето с по-здравословни храни и редовните упражнения.

Някои от най-ефективните начини за постигането на желането тегло с Аметист:

 Практикуването на йога с Аметист. Държейки камъка в ръце, носенето му като висулка или обеци (виж тук) и изпълняването на йога пози подобрява ефектите на отслабване.
 Носенето на Аметист в джоба аклиматизира тялото си с енергията на Аметиста. По този начин се насърчава загубата на тегло.
 Медитацията до геода Аметист води до по-голяма ангажираност към новия начин на хранене и рутина на упражнения.

> Заздравява функцията на ендокринната жлеза. Води до по-ефективно производство на хормони. Цялостно емоционално равновесие често се постига с ефективно производство на хормони.

> Подобрява сърдечната функция и нивата на кислорода в кръвта. Увеличаването на кислорода в кръвта води до по-добра умствена яснота. Намалява напрежението и стреса.

> Успокоява нервните импулси. Прави по-лесно навлизането в състояние на спокойно и ясно мислене.

> Укрепва здравето на кожата. Аметиста намалява отоците, натъртванията и болката, свързана с тези проблеми.

> Може да донесе подобрение на психологическите дисбаланси и смущения.

> Утихва звъненето в ушите.


Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
22.80лв
Сигурно пазаруване
Бърза поръчка - 0988 314 788
Бърза доставка!
Високо качество
Красива подаръчна опаковка
Лоялност
Безплатна доставка над 70 лв!