BEAUTIFULBG BOX е кутия с бижута изненада! 

BEAUTIFULBG BOX новият хит!

Все повече хора се отдават на предизвикателството да поръчват кутиите изненада. Много е вълнуващо да очакваш пратка, без да знаеш какво точно ще има в нея, много емоционален е и моментът на разопаковане, когато се вълнуваш какво ще видиш. :) По този начин изненадваш сам себе си, с помощта на нашите кутиите с бижута изненада BEAUTIFULBG BOX.

Много често планираме повечето неща в ежедневието си и се движим по едни определени колвози, следваме определени рамки и забравяме да се радваме на малките неща в живота си, забравяме да се вълнуваме истински, притеснявайки се да се отпуснем, за да не сбъркаме, ние искаме почти винаги да залагаме на сигурно, без да рискуваме. А всъщност всеки обича да усеща удоволствието от поне малка доза риск. Не се притеснявай, с нас рискът е премерен, защото ще ти зададем няколко въпроса след като си поръчал някоя от нашите кутии с бижута изненада и те ще ни насочат как да подходим индивидуално към теб, за да те зарадваме, но и изненадаме! :)

Запалихме ли те да си пробваш късмета и да усетиш тръпката от риска? :) 

Разгледай кутиите, които предлагаме тук!


BEAUTIFULBG BOX ще ти предложи нови и интересни модели бижута!

Нашите кутии с бижута изненада ще ви накарат да експериментирате, да се почувствате щастливи, емоционално заредени, както и специални, заради персоналното отношение към всеки клиент! Вземете кутия BEAUTIFULBG BOX и съживете приключенския си дух! Сдобийте се с нови и красиви бижута. Всяка жена иска да бъде красива и желана! Бъдете и бляскави с нашите ръчно изработени бижута!

BEAUTIFULBG BOX доставят истинска радост, вълнение и положителни емоции!

Бижутата, които слагаме вътре в нашите кутии с бижута изненада са добре подбрани, пакетирани с любов и желание, така че да доставят радост, с индивидуално писмо към всеки клиент и допълнителна изненада. В кутиите с бижута изненада ще откриете различни модели бижута на стойност, надхвърляща стойността, която ще платите за BEAUTIFULBG BOX.

BEAUTIFULBG BOX - е вълнуващо изживяване!

Ние от онлайн бутик Beautifulbg предлагаме няколко вида кутии с бижута изненада и те се различават по вида бижута и материала, от който са направени. Предлагаме вариант за еднократно закупуване на кутия, както и абонамент за 3 месеца с отстъпка от 5% на кутия и абонамент за 6 месеца с отстъпка 10%. При закупуването на абонаментната кутия BEAUTIFULBG BOX получавате и безплатна доставка до офис на Еконт!

Тук можеш да разгледаш всичките вариантите BEAUTIFULBG BOX, които предлагаме!