Меню
Вашата количка

Колие и обеци от аметист, Ангелчета за успокоение, подпомагане на отслабването, балансиране на хормоните

Колие и обеци от аметист, Ангелчета за успокоение, подпомагане на отслабването, балансиране на хормоните

Колие и обеци от аметист, Ангелчета за успокоение, подпомагане на отслабването, балансиране на хормоните

Аметист - камъкът на спокойствието и равновесието

Поради своите очистващи способности, едно от водещите предимства на Аметиста е детоксикацията. Той насърчава почистването на тялото отвътре навън. Това включва почистването и отварянето на чакрите, почистването на кръвта и отстраняването на токсините от тялото.

Аметист Катедрали на показ.Един от най-ефективните начини за детоксикация на тялото с помощта на Аметист е поставянето на голяма Аметистова друза в стаята, в която човек прекарва най-много време, така че тялото да бъде постоянно заобиколено от пречистващи енергии.

> Помага за облекчаване на болката като цяло, но е особено добър при главоболие. Неговата успокояваща енергия успокоява болката и помага за намаляване на две от основните причини за главоболие: стрес и умора.

За да облекчи главоболието, в легнало положение камък Аметист се поставя върху областта на главата, където се усеща болката. С затворени очи е нужно да си представим, че кристала лекува главоболието.

> Средство за постигане на здравословна промяна. Като насърчава свалянето на килограми по няколко начина, Аметиста балансира обмяната на веществата, така че тялото да може да изгори калориите по-ефективно. Той също така балансира хормоните, което подобрява способността за сваляне на килограми.

Това дава силата по-лесно да се избягват лошите навици като похапване на джънк фууд, както и способността за придържане към новия начин на хранене, храненето с по-здравословни храни и редовните упражнения.

Някои от най-ефективните начини за постигането на желането тегло с Аметист:

 Практикуването на йога с Аметист. Държейки камъка в ръце, носенето му като висулка или обеци (виж тук) и изпълняването на йога пози подобрява ефектите на отслабване.
 Носенето на Аметист в джоба аклиматизира тялото си с енергията на Аметиста. По този начин се насърчава загубата на тегло.
 Медитацията до геода Аметист води до по-голяма ангажираност към новия начин на хранене и рутина на упражнения.

> Заздравява функцията на ендокринната жлеза. Води до по-ефективно производство на хормони. Цялостно емоционално равновесие често се постига с ефективно производство на хормони.

> Подобрява сърдечната функция и нивата на кислорода в кръвта. Увеличаването на кислорода в кръвта води до по-добра умствена яснота. Намалява напрежението и стреса.

> Успокоява нервните импулси. Прави по-лесно навлизането в състояние на спокойно и ясно мислене.

> Укрепва здравето на кожата. Аметиста намалява отоците, натъртванията и болката, свързана с тези проблеми.

> Може да донесе подобрение на психологическите дисбаланси и смущения.

> Утихва звъненето в ушите.


Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
39.80лв

Опции

Сигурно пазаруване
Бърза поръчка - 0988 314 788
Бърза доставка!
Високо качество
Красива подаръчна опаковка
Лоялност
Подарък при поръчка над 120 лв!
Безплатна доставка при поръчка над 99 лв!