Меню
Вашата количка

ГРИВНИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

ГРИВНИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

Гривни от естествени камъни

Разгледайте всичките ни предложения на гривни от естествени камъни!

Гривните в тази категория са  изработени от най-различни естествени камъни.  В тази категория ще откриете:

  • гривни от ахат,
  • гривни от розов кварц, 
  • гривни от аметист
  • гривни от тюркоаз
  • гривни от тигрово око
  • гривни от многоцветен ахат
  • гривни от хаулит
  • и много други

Много хора избират гривна от естествени камъни по тяхната зодия. Ако вие искате да си изберете гривна от естествени камъни по вашата зодия, натиснете този линк: https://beautifulbg.com/bizhuta-spored-zodiyata Ако просто искате да си изберете гривна от естествени камъни и минерали, която да Ви харесва и приляга то разгледайте всичките ни предложения за гривни от естествени камъни по-надолу!Гривната е изработена от естествени камъни - тюркоаз, седеф и бял ахат  Седеф – носи радост,красота,спокойствие.Притежава силна женска съзидателна сила.Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне..
15.00лв
Гривна от многоцветен ахат с малки мъниста  Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежателя си.Ахатът&nb..
10.00лв
Гривна от естествени камъни - многоцветен ахат - Вариант 3
Ново
Гривна от многоцветен ахат и кристали  Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежателя си.Ахатът се..
10.00лв
Гривна от розов кварц          Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят. Висулка във формата на сърце привлича истинската любов. Това е един от най-емблематичните камъни, представящи женското начало...
21.00лв
Гривна от естествени камъни - различни видове Гривна от естествени камъни - различни видове
Ново
Ефектна гривна от различни естествени камъни и кристалиПодари си радост с гривни с естествени камъни от Beautifulbg.com!..
24.00лв
Гривна от оникс и хаулитОНИКС - камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола Мистични свойства: Наричат оникса „Камъкът на вождовете" който помага за постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, като ги прави предприемчиви и ги ..
15.00лв
Гривна от аметист с висулка сърце от аметист  Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху тялото или под възглавницата.Аметистът помага да контролираме негативните мисли и н..
21.00лв
Гривна от естествени камъни, гривна от аметист-Вариант 4 Гривна от естествени камъни, гривна от аметист-Вариант 4
Ново
Ефектна гривна от аметистАметистът привлича богатството и просперитета. Той действа успокояващо и балансиращо на притежателя му.  Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху..
18.00лв
Гривна от ахат, с висулка сърце от син ахатАхатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежателя си.Ахатът се ..
21.00лв
Гривна от естествени камъни, гривна от жадеит
Ново
Нежна гривна от жадеитВ китайската култура жадеитът е наричан камък на небето. Според китайците този камък е символ на петте човешки добродетели – това са милосърдие, решителност, смелост, мъдрост и справедливост. Символите на всички тези добродетели са изрязвани от жадеит и от нефрит и са носени ка..
17.00лв
Гривна от естествени камъни, гривна от багрен жадеит с висулка сърцеВ китайската култура жадеитът е наричан камък на небето. Според китайците този камък е символ на петте човешки добродетели – това са милосърдие, решителност, смелост, мъдрост и справедливост. Символите на всички тези добродетели са ..
16.00лв
Гривна от зелен ахат и матирани кристали с елемент гиричка  Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежат..
16.00лв
Гривна от розов кварцРозовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Висулка във формата на сърце привлича истинската любов.Това е един от най-емблематичните камъни, представящи женското начало. Подтиква към състр..
16.90лв
Гривна от розов кварц със сърца от розов кварц и цирконийРозовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Висулка във формата на сърце привлича истинската любов.Това е един от най-емблематичните камъни, представящи ..
17.00лв
Гривна от розов кварц Виж описанието!Мистични свойства: Често е наричан „любовният камък” или „сърдечният камък”, защото ни отваря към безусловната любов във всичките и форми: семейна, платонична и романтична. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да давам..
15.00лв
Гривна от естествени камъни, гривна от розов кварц, Вариант 8 Гривна от естествени камъни, гривна от розов кварц, Вариант 8
Ново
Гривна от розов кварцРозовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Висулка във формата на сърце привлича истинската любов.Това е един от най-емблематичните камъни, представящи женското начало. Подтиква към състрадание..
18.00лв
Гривна от естествени камъни, гривна от тигрово око Гривна от естествени камъни, гривна от тигрово око
Ново
Ефектна гривна от тигрово окоТИГРОВО ОКО - камъкът на сбъднатите НадеждиМистични свойства: В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Това е камък, който вдъхва самоувереност и сигурност, прогонва негативната енергия и ни помага да поемем в правилната посока. В периоди..
18.00лв
Гривна от тигрово око с тигърТИГРОВО ОКО - камъкът на сбъднатите НадеждиМистични свойства: В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Това е камък, който вдъхва самоувереност и сигурност, прогонва негативната енергия и ни помага да поемем в правилната посока. В периоди..
18.00лв
Гривна от естествени камъни, гривна от тюркоаз, Вариант 5 Гривна от естествени камъни, гривна от тюркоаз, Вариант 5
Ново
Ефектна гривна от тюркоаз и кристалиТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”.Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва приятелствата и ..
18.00лв
Гривна от естествени камъни, гривна от червен корал
Ново
Гривната е изработена от червен коралКОРАЛ - МИСТИЧНИ СВОЙСТВАКоралът подобрява тонуса и облекчава умората. Той намалява стреса, страха, тревожността, депресията, създава добро чувство.Коралъ има благоприятен ефект върху човешката психика, неутрализира негативните състояния - гняв, завист. Той се из..
15.00лв
Показва 1 до 20 от 51 (3 страници)