Меню
Вашата количка

ГРИВНИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

ГРИВНИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

Гривните са изработени от естествени камъни.

Гривна от оникс и хаулитОНИКС - камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола Мистични свойства: Наричат оникса „Камъкът на вождовете" който помага за постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, като ги прави предприемчиви и ги ..
15.00лв
Гривна от розов кварц Виж описанието!Мистични свойства: Често е наричан „любовният камък” или „сърдечният камък”, защото ни отваря към безусловната любов във всичките и форми: семейна, платонична и романтична. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да давам..
15.00лв
Гривна от розов кварц   Розовият кварц е символ на любовта и хората, които носят бижута с розов кварц, привличат истинската любов в живота си...
16.90лв
Коледна гривна от аметист.АМЕТИСТ - камъкът на Духовността Мистични свойства: Аметистът се смята за камък на мъдростта и познанието, който развива интуицията и ума. Символизира богатство, просперитет и изобилие на всички нива. Действа изключително успокояващо. На тези, които се занимават..
15.00лв
Коледна гривна от зелен напукан ахат. АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири...
16.00лв
Нежна червена гривна от хаулит   Хаулит- Контролира гнева и предизвиква търпение, както и усвоява негативно влияние, насочено към неговия собственик.Помага още умствени натоварвания и неспокоен сън...
15.90лв
Гривна от цитрин и напукан кристал          Цитринът е много мощен полускъпоценен камък! Той е от малкото камъни на благополучието и богатството. Спомага за привличане и опазване на богатство и просперитет, успехи и привлича доброто в живота ни. Цитринът им..
18.00лв
Гривната е изработена от черен матиран оникс, тюркоаз и бял гравиран седеф с цирконий и кръгла висулка "часовник". Ониксът увеличава щастието, интуицията и инстинктите. Той също така и помага да променим лошите си навици. Ониксът е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и..
18.00лв
Гривната е изработена от авантюрин и тигрово око.АВАНТЮРИН - изцелителят на Ума, Сърцето и Душата  Мистични свойства: Наричат го талисман на любовта, на неочакваните постъпки и решения. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Подпомага за творческото развитие на личността. Благопри..
16.90лв
Гривната е изработена от ахат, цирконий, мъниста във формата на роза.     Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълго..
16.00лв
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)