Меню
Вашата количка

Зимна гривна от тюркоаз и бял ахат

Зимна гривна от тюркоаз и бял ахат

Зимна гривна от тюркоаз и бял ахат, декорирана със снежинки

АХАТ - камъкът на Равновесието

Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Той подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Осигурява баланс между физическите, емоционални, интелектуални и духовни състояния. Ахатът е мощен емоционален лечител, подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността. Помощник е срещу безсънието и гарантира приятни сънища. Увеличава смелостта, увеличава аналитичните таланти, подобрява възприятията и концентрацията. Ахатът се смята и за камъкът- пазител на бременните жени, както и за защита от уроки.

Лечебни свойства: Ахатът, благодарение на множеството си разновидности е подходящ за цялостно лечение - при преуморени очи, при главоболие и световъртеж, при температурни инфекции, при хроничен бронхит, ангина и задух. Помага при лечение на заболявания на панкреаса и за подобряване на кръвообращението. Носен под формата на бижу стимулира сърдечната дейност, неутрализира стреса, предпазва от нервно напрежение и подпомага лечението при тежка и продължителна кашлица. Особено полезен е за децата, понеже им носи успокоение и ги предпазва ги от опасности.

Защо да изберете бижу от тюркоаз и какви са свойствата на тюркоаза?

  • ·       Тюркоазът има силни защитни сили, особено срещу зли очи
  • ·       Тюркоазът носи успех и щастие
  • ·       Предпазва от загуба на пари и нищета
  • ·       Тюркоазът е силен камък, който тонизира и укрепва цялото тяло
  • ·       Помага за помиряване на скарани съпрузи
  • ·       Носи спокойствие и мир в семейството
  • ·       Подходящ за всички зодии
  • ·       Ако се носи на врата действа целебно при болести на очите и стомаха
  • ·       Бижу със сребро и тюркоаз засилва самочувствието
  • ·       Ако имате възпалено гърло, дихателни проблеми, алергии, мигрена и други физически заболявания, които преминават през ушите, носа, гърлото и белите дробове, тогава тюркоазът ще ви помогне симптомите да отшумят.

 Характеристики
Материал ахат и тюркоаз
Цвят
Цвят бяло-син
Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
21.00лв
Сигурно пазаруване
Бърза поръчка - 0988 314 788
Бърза доставка!
Високо качество
Красива подаръчна опаковка
Лоялност
Безплатна доставка над 70 лв!