Меню
Вашата количка

ДЕКОРИРАНИ ПОЛУСКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ

ДЕКОРИРАНИ ПОЛУСКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ

       В тази категория ще откриете ръчно рисувани полускъпоценни камъни. Всяка една бройка е различна и уникална за себе си.  Ако изберете бижу от тази категория, може да сте сигурни, че никъде няма да може да видите друго бижу, като вашето.

Колие от ахат с орнаменти
Ново
Колие от ахат с орнаментиАХАТ - камъкът на РавновесиетоМистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежат..
20.00лв
Декорирано колие от аметист  Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху тялото или под възглавницата.Аметистът помага да контролираме негативните мисли и ни дава проницател..
40.00лв
Декорирано колие от ахат
Ново
Декорирано колие от ахатАхатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежателя си.Ахатът се среща във вулк..
30.00лв
Колие от ахат " Вдъхновение"
Ново
Колие от рисуван ахат " Вдъхновение"Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежателя си.Ахатът се ср..
30.00лв
Колието е изработено от ахат, върху който е изобразен остров във формата на сърце и още няколко малки острова.Ахатът води до емоционално, физическо и интелектуално равновесие. Това е камъкът на дълголетието. Той има много силно действие, изгражда увереността, лекува вътрешен гняв, преобразува негати..
35.00лв
Колие от син ахат Колие от син ахат
Ново
Декорирано колие от син ахатАхатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежателя си.Ахатът се среща във ..
30.00лв
Рисуван ахат - Златна есен Рисуван ахат - Златна есен
Custom Labels
Рисуван ахат - Златна есенАхатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежателя си.Ахатът се среща във ву..
35.00лв
Колие от ахат с декорация от цветя
-29 %
Колие от ахат с 3D декорация от цветяАХАТ - камъкът на РавновесиетоМистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага..
20.00лв 28.00лв
Колие с нарисуван пейзаж върху плочка ахатАХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. ..
35.00лв
Колие с нарисуван тигър върху плочка от ахат АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни в..
35.00лв
Колие от ахат с изрисувани детелини от цветя, върху него  АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита ..
30.00лв
Колие от ахат с паяк от мъниста
-17 %
Колие от ахат с паяк от мънистаАХАТ - камъкът на РавновесиетоМистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на пр..
25.00лв 30.00лв
Колие от ахат с изрисувана котка върху него            Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че но..
18.00лв
Нежно колие от син ахат
Продадено
Нежно бижу от ахат в преливащ син цвят с невероятен блясък и ръчна декорация върху него - Айфелова кула, и метално сърце с крила, символизиращи, че неговият притежател ще се носи на крилете на любовта и романтиката. АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камък..
22.00лв
Колие с нарисувани лебеди върху ахат
Pre-Order
Колието е с висулка от розов ахат с изобразени два лебеда   АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защи..
35.00лв
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)