Меню
Вашата количка

ДЕКОРИРАНИ ПОЛУСКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ

       В тази категория ще откриете ръчно рисувани полускъпоценни камъни. Всяка една бройка е различна и уникална за себе си.  Ако изберете бижу от тази категория, може да сте сигурни, че никъде няма да може да видите друго бижу, като вашето.

Колието е изработено от ахат, върху който е изобразен остров във формата на сърце и още няколко малки острова.Ахатът води до емоционално, физическо и интелектуално равновесие. Това е камъкът на дълголетието. Той има много силно действие, изгражда увереността, лекува вътрешен гняв, преобразува негати..
35.00лв
Колие от ахат с декорация от цветя
-29 %
Колие от ахат с 3D декорация от цветя.АХАТ - камъкът на РавновесиетоМистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помаг..
20.00лв 28.00лв
Колие с нарисуван пейзаж върху плочка ахат.АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири...
35.00лв
Колие с нарисуван тигър върху плочка от ахат. АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни ..
35.00лв
Колие от ахат с изрисувани детелини от цветя, върху него.  АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита ..
30.00лв
Колие от ахат с паяк от мъниста
-17 %
Колие от ахат с паяк от мъниста.АХАТ - камъкът на РавновесиетоМистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на п..
25.00лв 30.00лв
Колие от ахат с изрисувана котка върху него.            Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че н..
18.00лв
Нежно колие от син ахат
Продадено
Нежно бижу от ахат в преливащ син цвят с невероятен блясък и ръчна декорация върху него - Айфелова кула, и метално сърце с крила, символизиращи, че неговият притежател ще се носи на крилете на любовта и романтиката. АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камък..
22.00лв
Колието е с висулка от розов ахат с изобразени два лебеда.   АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защ..
35.00лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)