Меню
Вашата количка

БИЖУТА ОТ ОБСИДИАН

БИЖУТА ОТ ОБСИДИАН

Бижута от обсидиан

     Обсидианът е отличен камък с който трябва да разполагате, тъй като преобразува негативната енергия в положителна. Неговите вибрации носят спокойствие и сигурност и стабилизират енергиите на всички хора в помещението в което се намира. Помага за облекчаване на болката, намалява напрежението и ускорява физическото изцеление на раните. 

Снежен Обсидиан – помага за по-ясно и логично мислене. Носете този камък, за да предотвратите други хора да се възползват от вас. Този камък ще разкрие какво трябва да промените в живота си, за да постигнете напредък.
Обсидианът помага при заболявания на стомаха и червата и е мощен камък за изцеление. Той подобрява и визията на ползвателя си.

Подари си радост с бижута от обсидиан от онлайн бутик за бижута Beautifulbg.com!

Гривна от снежен обсидиан и бял ахат, с мънисто, с инкрустирани бели кристали.  Обсидианът помага за облекчаване на болката, намалява напрежението и ускорява физическото изцеление на раните. Той е отличен камък с който трябва да разполагате, тъй като преобразува негативната енергия в положителн..
28.00лв
Гривни от снежен обсидиан
Ново
Гривна от снежен обсидиан и бял ахат, с мънисто, с инкрустирани бели кристали. Обсидианът  е отличен камък с който трябва да разполагате, тъй като преобразува негативната енергия в положителна. Неговите вибрации носят спокойствие и сигурност и стабилизират енергиите на всички хора в п..
24.80лв
Колие по врата от оникс, обсидиан и кристали     Ониксът увеличава щастието, интуицията и инстинктите. Той също така и помага да променим лошите си навици. Ониксът е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение. Носи баланс на ума и тялот..
55.00лв
Гривна от снежен обсидиан          Обсидианът помага за облекчаване на болката, намалява напрежението и ускорява физическото изцеление на раните. Той е отличен камък с който трябва да разполагате, тъй като преобразува негативната енергия в положителна. Него..
28.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)