Меню
Вашата количка

БИЖУТА ОТ МАЛАХИТ

БИЖУТА ОТ МАЛАХИТ

Бижута от малахит

Малахитът насърчава растежа и изгражда силата в много отношения. Това е чудесен камък за бременни жени и е успешно средство срещу сърдечни болки и сърдечна астма. Зрителните нерви в очите могат да бъдат подсилени с ежедневно миене на очите с малахитена вода.

Малахитът разполага с чудесни лечебни свойства. Този камък поема негативната енергия. Той пречиства и балансира аурата на притежателя си и го предпазва от ефектите на отрицателните енергии. 
Малахитът повишава емоционалната стабилност и баланса на тялото като цяло. Намалява вредните проявления при облъчване с радиация, астма, артрит и тумори.

Подари си радост с бижиута от малахит от Beautifulbg.com - онлайн бутик за бижута от полускъпоценни камъни и минерали

Гривна от естествени камъни с трибагреника. Гривна "България" е изработена от бял хаулит, малахит и червен хаулит.   Хаулит- Контролира гнева и предизвиква търпение, както и усвоява негативно влияние, насочено към неговия собственик.Помага още умствени натоварвания и неспокоен сън. ..
19.00лв
Гривната е изработен от малахит Малахитът насърчава растежа и изгражда силата в много отношения. Това е чудесен камък за бременни жени и е успешно средство срещу сърдечни болки и сърдечна астма. Зрителните нерви в очите могат да бъдат подсилени с ежедневно миене на очите с малахитена вода.Мала..
17.00лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)