Меню
Вашата количка

БИЖУТА ОТ АМЕТИСТ

БИЖУТА ОТ АМЕТИСТ

Бижута от аметист


Лечебните свойства на аметиста са наистина многоАметистът се смята най-вече за защитен камък. Като талисман, аметистът укрепва социалното положение, засилва обмислената храброст, благоразумието. Като амулет, аметистът помага за лекуване на пиянството, затова в древна Гърция и Рим пиели вино от аметистови съдове, защото са знаели, че аметистът помага при проблеми с алкохола. Смята се ,че аметистът е ефективен при лечение на наркомания, никотинова зависимост, аметистът засилва паметта, прогонва лошите мисли. Тъй като е свързан с коронната чакра, аметистът е полезен за пречистване на ума и изчистване от негативни мисли. Бижутата от аметист премахват стреса и тревожността, поради което мнозина медитират с аметист. Лечебните свойства на аметиста са изключително  полезни по отношение на стреса, свързан с работата, той води до облекчаване на стреса, като същевременно се постига просперитет.
Аметистът се използва при безсъние. Аметистът засилва зрението, регулира храносмилането, предпазва от бъбречни заболявания. Ако ви е страх от змии, то знайте, че ако носите с вас бижу от аметист, то змиите ще бягат от вас. 


  • Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?

·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък

·       Това е камъкът на спокойствието и баланса

·       Помага за преодоляване на разсеяността и помага на човек да бъде фокусиран

·       Аметистът дава проницателност в бизнес делата

·       Прави притежателят му по-решителен, като му помага по-лесно да взима решения

·       Помага при безсъние и предпазва от повтарящи се кошмари

·       Усилва памета и подобрява мотивацията

·       Разсейва безпокойствието, страха и гнева

·       Намалява главоболието и напражението

·       Отлично пречиства кръвта

·       Аметистът влияе добре на психиката, но не трябва да бъде използван в случай на параноя или шизофрения

·       Избледнява на слънчева светлина

Аметистът привлича богатството и просперитета. Той действа успокояващо и балансиращо на притежателя му.

Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху тялото или под възглавницата.

Аметистът помага да контролираме негативните мисли и ни дава проницателност в бизнес делата.

Камъкът Аметист отваря вратите към духовните преживявания и може да предпазва притежателя си от черна магия. Известен е като камъкът на промяната и може да донесе всякакъв вид промяна във вашия живот. Помага и за преодоляването на стари емоционални рани и заздравява психиката. 

Гривна и обеци от естествени камъни с аметистКомплектът съдържа гривна и обеци, поднесени в красива подаръчна опаковка.Обеци - 3 смГривна - 18 смЗащо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста? ·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък ·       Това е камъкът..
45.00лв
Гривна и обеци от естествени камъни с аметист, цитрин, розов кварцКомплектът съдържа гривна и обеци, поднесени в красива подаръчна опаковка.Висококачествен фасетиран аметист, розов кварц и цитрин с неправилна форма, кристали, мънисто в цвят жълто злато, с множество кристали.Обеци - 3 смГривна - 18 с..
47.00лв
Гривна от естествени камъни, гривна от аметист
Ново
Ефектна гривна от аметист Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък, привлича богатство и просперитет·       Това е камъкът на спокойствието и ба..
32.00лв
Ефектна гривна от аметист Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък, привлича богатство и просперитет·       Това е камъкът на спокойствието и ба..
36.00лв
Колие и обеци от аметист, Ангелчета за успокоение, подпомагане на отслабването, балансиране на хормонитеАметист - камъкът на спокойствието и равновесиетоПоради своите очистващи способности, едно от водещите предимства на Аметиста е детоксикацията. Той насърчава почистването на тялото отвътре на..
39.80лв
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 3Комплектът се състои от колие и гривна от аметист и кристали.Колие - 45 смУдължител - 8 смГривна - 18 смРамер на аметиста - 10 мм Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?·       Аметистъ..
69.00лв
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 3Комплектът се състои от колие, гривна и обеци от аметист и кристали. Изработен е от висококачествен фасетиран аметист клас А и висококачествени кристали, а закопчалките са от сребро проба 925. Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата ..
89.00лв
Обеци от аметист, Ангелчета за успокоение, подпомагане на отслабването, балансиране на хормонитеАметист - камъкът на спокойствието и равновесиетоПоради своите очистващи способности, едно от водещите предимства на Аметиста е детоксикацията. Той насърчава почистването на тялото отвътре навън. Тов..
22.80лв
Нежна гривна и обеци от аметист.    Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста? ·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък ·       Това е камъкът на спокойствието и баланса ·       Помага за преодоляване на разсеяността и помага на човек да бъде фо..
42.00лв
Гривна от аметист с висулка сърце от аметист  Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък·       Това е камъкът на спокойствието и баланса·&nb..
28.00лв
Декорирано колие от аметист   Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък, привлича богатство и просперитет·       Това е камъкът на спокойств..
60.00лв
Колие - Дървото на живота - вариант 2 е направено от аметист.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.АМЕТИСТ - камъкът на Духовността Мистични свойства: Аметистът се смята за кам..
35.00лв
Колие с висулка аметист с кристали  Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху тялото или под възглавницата.Аметистът помага да контролираме негативните мисли и ни дава про..
38.00лв
Колие с кръгла висулка от аметистВисулка - 3 см Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък, привлича богатство и просперитет·       Това е камъкът..
35.00лв
Колие с висулка сърце от аметист и метална верижка.Дължина на верижката - 40 смВисулка - 1,8 смЗащо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък, привлича богатство и просперитет· &nb..
26.90лв
Комплект гривна и обеци от естествени камъни, аметист    Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък, привлича богатство и просперитет·      &..
45.00лв
Нежна гривна от аметист с мънисто с инкрустирани кристали Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста?·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък, привлича богатство и просперитет·       Това..
28.80лв
Гривна от аметист   Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата на аметиста? ·       Аметистът е изключително мощен и защитен камък ·       Това е камъкът на спокойствието и баланса ·   &nbs..
34.00лв
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)