Меню
Вашата количка

Колие - Дървото на живота - Аметист

Колие - Дървото на живота - Аметист

Колие - Дървото на живота - вариант 2 е направено от аметист.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.


АМЕТИСТ - камъкът на Духовността

Мистични свойства: Аметистът се смята за камък на мъдростта и познанието, който развива интуицията и ума. Символизира богатство, просперитет и изобилие на всички нива. Действа изключително успокояващо. На тези, които се занимават с бизнес, аметистът помага да се обкръжат с покровители и ги пази от нещастия и финансови загуби. В семейно отношение внася мир и хармония. На творческите хора носи вдъхновение и нови идеи. Смята се и за мощен защитник от лоша съдба. Камъкът отваря вратите към духовните преживявания и може да предпазва притежателя си от черна магия. Известен е като камъкът на промяната и може да донесе всякакъв вид промяна във вашия живот. Помага и за преодоляването на стари емоционални рани и заздравява психиката.

Лечебни свойства: Аметистът въздейства положително при главоболие, мигрена, безсъние, проблеми с имунната система. Носен под формата на бижу, влияе благотворно върху нервната система, създава чувство за сигурност и душевен покой, укрепва паметта, контролира емоциите, подтиква към творчески труд. При хрема и синузит, предварително загрети в гореща вода с морска сол парченца от аметист се поставят на синусите.

Характеристики
Материал аметист
Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
14.00лв
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 60 лв.
Проверка на пратка