Какви са модните тенденции при бижутата за 2019 г.?


Колиетата по врата, наричани също така чокъри, продължават да бъдат хит при дамските бижута, независимо дали става дума за всекидневни украшения или парти бижута. Колиетата по врата са вече едва ли не задължителен моден елемент в гардероба на съвременните дами. Предвижда се като тенденция през 2019 година акцентът да пада върху по-големите и тежки чокъри яки. Този вид чокъри са подходящи за вечерни събития. Популярни ще бъдат също масивни украшения за врата с няколко преплетени верижки, украсени с множество кристали. Актуални са чокърите с широки панделки, както и украшения от този тип, изработени от кожа, метал и дантела. https://beautifulbg.com/chokari

Забелязва се тенденция за увеличаване популярността на брошките (включително метални, такива с изображения на растения, животни и птици и украсени с различни видове скъпоценни камъни ). Те стават все повече задължителен аксесоар към нашия тоалет. Трябва да се има предвид, че брошките не са само за официален тоалет, те могат да бъдат невероятно красив акцент към семпла блуза, шал или жилетка. https://beautifulbg.com/broshki

Известно е, че бижута с перли вече все повече и повече се носят от дами във всяка възраст. През 2019 година (според Коко Шанел) перлите ще продължават да са върху шапки, ленти за глави, ръкавици, чанти, дрехи, обувки и къде ли още не. На  мода ще бъдат черните, белите перли, както и кремавите нюанси.

Модни хитове за 2019 г. при бижутата ще са обемни цветни обеци с асиметрични форми, както и с декоративни елементи, вдъхновени от животинското и растителното царство. Ще се носят обеци с мотиви, наподобяващи листа, цветя, пера. За по-смелите от дамите има и нетрадиционни дизайнерски идеи за масивни единични обеци.

Ако искате да сте актуални по отношение на бижутата, носете и дълги метални пръстени с верижки, както и такива, украсени с цветни камъни или различни изображения на птици и животни.

Продължава да е актуална модата на бижутата от различни материали (мъниста от естествени минерали, дърво, пискюли и др.) https://beautifulbg.com/grivni-ot-estestveni-kamaniАксесоари за коса, обемни искрящи огърлици, едновременно носене на множество големи и цветни гривни са сред типичните представители на бохо стила, които ще бъдат актуални през следващата година.