Меню
Вашата количка

ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ БИЖУТА

ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ БИЖУТА

В тази категория ще откриете бижута, които се правят по една бройка. Ако сте от хората, които искат да са оригинални и да имате бижу, което не е масов модел и само вие имате такова, то тази категория е именно за вас - ценителите на различното!  Колие - Дървото на живота - Тигрово око
-21 %
Колие - Дървото на живота - вариант 1 е направено от камъка тигрово око с висулка ангел.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.ТИГРОВО ОКО - камъкът на сбъднатите Надежди Мистични свойст..
11.00лв 14.00лв
Колието е изработено от ахат, върху който е изобразен остров във формата на сърце и още няколко малки острова.Ахатът води до емоционално, физическо и интелектуално равновесие. Това е камъкът на дълголетието. Той има много силно действие, изгражда увереността, лекува вътрешен гняв, преобразува негати..
35.00лв
Колие с гравирана метална висулка с кожена верижка с удължител, за корекция на дължината. Състарена визия...
8.90лв
Колие с нарисуван тигър върху плочка от ахат АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защита от енергийни в..
35.00лв
Колие от ахат с изрисувана котка върху него            Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че но..
35.00лв
Колие "Дървото на живота". То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство...
10.00лв
Нежно колие със сини сърца, подходящо за Денят на влюбените!..
10.00лв
Гривна от ахат       Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежателя си. Ахат..
19.00лв
Гривната е изработена от червен хаулит, оникс и декоративни мъниста...
9.00лв
Триизмерно стъклено оранжево колие с красиво и нежно цвете, което е сякаш истинско...
13.90лв
Комплект колие и гривна
Продадено
Комплект колие и гривна, изработено с костилки от тибетски дървета и дървени мъниста...
18.00лв
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)