Меню
Вашата количка

КУТИИ С ИЗНЕНАДА - БИЖУТА/ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ

КУТИИ С ИЗНЕНАДА - БИЖУТА/ ПОДАРЪЧНИ КУТИИ

BEAUTIFULBG BOX е кутия с бижута изненада! 

Все повече хора се отдават на предизвикателството да поръчват кутиите изненада. Много е вълнуващо да очакваш пратка, без да знаеш какво точно ще има в нея, много емоционален е и моментът на разопаковане, когато се вълнуваш какво ще видиш. :) По този начин изненадваш сам себе си, с помощта на нашите кутиите с бижута изненада BEAUTIFULBG BOX.

Много често планираме повечето неща в ежедневието си и се движим по едни определени колвози, следваме определени рамки и забравяме да се радваме на малките неща в живота си, забравяме да се вълнуваме истински, притеснявайки се да се отпуснем, за да не сбъркаме, ние искаме почти винаги да залагаме на сигурно, без да рискуваме. А всъщност всеки обича да усеща удоволствието от поне малка доза риск. Не се притеснявай, с нас рискът е премерен, защото ще ти зададем няколко въпроса след като си поръчал някоя от нашите кутии с бижута изненада и те ще ни насочат как да подходим индивидуално към теб, за да те зарадваме, но и изненадаме! :)

Запалихме ли те да си пробваш късмета и да усетиш тръпката от риска? :) 

Нашите кутии с бижута изненада ще ви накарат да експериментирате, да се почувствате щастливи, емоционално заредени, както и специални, заради персоналното отношение към всеки клиент! Вземете кутия BEAUTIFULBG BOX и съживете приключенския си дух! Сдобийте се с нови и красиви бижута. Всяка жена иска да бъде красива и желана! Бъдете и бляскави с нашите ръчно изработени бижута!

Бижутата, които слагаме вътре в нашите кутии с бижута изненада са добре подбрани, пакетирани с любов и желание, така че да доставят радост, с индивидуално писмо към всеки клиент и допълнителна изненада. В кутиите с бижута изненада ще откриете различни модели бижута на стойност, надхвърляща стойността, която ще платите за BEAUTIFULBG BOX.

Ние от онлайн бутик Beautifulbg предлагаме няколко вида кутии с бижута изненада и те се различават по вида бижута и материала, от който са направени. Предлагаме вариант за еднократно закупуване на кутия, както и абонамент за 3 месеца с отстъпка от 5% на кутия и абонамент за 6 месеца с отстъпка 10%. При закупуването на абонаментната кутия BEAUTIFULBG BOX получавате и безплатна доставка до офис на Еконт!

 Живей със страст! Живей щуро и предизвиквай себе си! Само така ще се наслаждаваш истински на живота!

В LUXURY BEAUTIFULBG BOX ще откриете:❤️ 3 броя бижута от естествени камъни❤️❤️ Три бижута от естествени камъни, от които едното е колие;❤️❤️ Описание за свойствата на естествените камъни, характеристики и как да ги поддържаме красиви.❤️ Ключодържател от естествени камъни❤️ Сувенир изн..
65.80лв
Предимства на LUXURY BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ Бонус висулка бижу❤️ 5% отстъпка от цената на кутиите❤️ Ти избираш датата за доставка (но не по-рано от 5 дни след заявка за първата кутия) ❤️ Три месеца ще си доставяш..
187.80лв
Предимства на LUXURY BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 6 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ Бонус висулка бижу❤️ 10% отстъпка от цената на кутиите❤️ Бонус детско бижу или бижу за партньора - медальон с висулка от метална сплав или стомана с черна верижка от еко кожа (така ос..
355.80лв
В PRO BEAUTIFULBG BOX ще откриете:❤️ 3 броя бижута❤️❤️ Две бижута от естествени камъни❤️❤️ Описание за свойствата на естествените камъни, характеристики и как да ги поддържаме красиви и да ги зареждаме енергийно❤️❤️ Още едно изящно и нежно бижу от други материали❤️ Сувенир изненада❤️ Карти..
36.50лв
Предимства на PRO BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ 5% отстъпка от цената на кутиите❤️ Бонус висулка бижу❤️ Ти избираш датата за доставка (но не по-рано от 5 дни след заявка за първата кутия) ❤️ Имаш право по всяко вре..
103.90лв
Предимства на PRO BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 6 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ Бонус детско бижу или бижу за партньора - медальон с висулка от метална сплав или стомана с черна верижка от еко кожа (така освен ти, ще има още някой, който ще се вълнува при отварянето..
197.10лв
В SТANDARD BEAUTIFULBG BOX ще откриете:❤️ 3 броя бижута:❤️❤️ Едно бижу от естествени камъни;❤️❤️ Описание за свойствата на естествените камъни, характеристики и как да ги поддържаме красиви и да ги зареждаме енергийно❤️❤️ Още две изящни и нежни бижута от други материали.❤️ Сувенир изненада❤️ Ка..
24.50лв
Предимства на STANDARD BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ 5% отстъпка от цената на кутиите❤️ Бонус висулка бижу ❤️ 3 месеца ще си доставяш радост❤️ Ти избираш датата за доставка (но не по-рано от 5 дни след заявка за първата..
69.80лв
Предимства на SТANDARD BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 6 МЕСЕЦА:❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт❤️ Бонус детско бижу или бижу за партньора - медальон с висулка от метална сплав или стомана с черна верижка от еко кожа;❤️ 10% отстъпка от цената на кутиите❤️ Ти избираш датата за доставка..
132.30лв
Кръгла лилава подаръчна кутийка, подходяща за гривни, обеци, комплект гривна и обеци и някои модели колиета...
2.50лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)