Меню
Вашата количка

КОМПЛЕКТИ БИЖУТА С КОЛИЕ, ГРИВНА, ОБЕЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

КОМПЛЕКТИ БИЖУТА С КОЛИЕ, ГРИВНА, ОБЕЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

Комплекти бижута от естествени камъни

Разгледайте всички наши комплекти от естествени камъни

В категорията комплекти от естествени камъни, ще откриете най-различни комплекти бижута с естествени камъни и минерали.

Естествените камъни имат лечебни свойства и всеки един естествен камък носи своя собствена енергия и може да ни е от полза, за да привлечем в живота си хармония, промяна, щастие, любов, късмет, изобилие. Ниякои естествени камъни предпазват от уроки, други естествени камъни привличат благосъстоянието и парите в живота ни. Трябва да се знае, че бижутата с естествени камъни могат да бъдат както красиво украшение за нас, така и да ни носят много повече. Затова можем да изберем и бижута от естествени камъни и минерали точно за нашата зодия или такива естествени камъни, които да ни помогнат да привлечем дадено житейско събитие в живота ни.

В тази категория ще откриете комплекти бижута от естествени камъни като: розов кварц, аметист, тюркоаз, хаулит, ахат, оникс, малахит, лунен камък, тигрово око, лазурит и други.


Комплектът е изработен от розов кварц, съдържа гривна, колие и обециКолие от розов кварц - 45 смГривна от розов кварц - 18 смВисящи обеци от розов кварц - 3 смЗащо да изберете бижу от розов кварц и какви са свойствата на розовия кварц?·       Розовият кварц е камък..
68.00лв
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 4 Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 4
-12 %
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 3Комплектът се състои от колие, гривна и обеци от аметист и кристали. Изработен е от висококачествен фасетиран аметист клас А и висококачествени кристали, а закопчалките са от сребро проба 925. Защо да изберете бижу от аметист и какви са свойствата ..
79.00лв 90.00лв
Колие и гривна от планински кристал и розов кварцРозовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Висулка във формата на сърце привлича истинската любов.Това е един от най-емблематичните камъни, представящи женското..
75.00лв
Комплект колие с гривна и обеци от тюркоаз Комплект колие с гривна и обеци от тюркоаз
2-3 Days
Комплект колие с гривна и обеци от тюркоаз и сини кристалиКолие - 45 см дължинаГривна - 18 см Обеци - 2 смТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоЗащо да изберете бижу от тюркоаз и какви са свойствата на тюркоаза?·       Тюркоазът има силни защитни сили, особено срещу ..
75.00лв
Комплект от естествени камъни седеф във формата на сърце от три части - колие, гривна и обеци.https://beautifulbg.com..
50.00лв
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 2
Продадено
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 2 Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху тялото или под възглавницата. Аметистът помага да контролираме негативните м..
50.00лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)