Меню
Вашата количка

КОМПЛЕКТИ БИЖУТА С КОЛИЕ, ГРИВНА, ОБЕЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

КОМПЛЕКТИ БИЖУТА С КОЛИЕ, ГРИВНА, ОБЕЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

Комплекти бижута от естествени камъни

Разгледайте всички наши комплекти от естествени камъни

В категорията комплекти от естествени камъни, ще откриете най-различни комплекти бижута с естествени камъни и минерали.

Естествените камъни имат лечебни свойства и всеки един естествен камък носи своя собствена енергия и може да ни е от полза, за да привлечем в живота си хармония, промяна, щастие, любов, късмет, изобилие. Ниякои естествени камъни предпазват от уроки, други естествени камъни привличат благосъстоянието и парите в живота ни. Трябва да се знае, че бижутата с естествени камъни могат да бъдат както красиво украшение за нас, така и да ни носят много повече. Затова можем да изберем и бижута от естествени камъни и минерали точно за нашата зодия или такива естествени камъни, които да ни помогнат да привлечем дадено житейско събитие в живота ни.

В тази категория ще откриете комплекти бижута от естествени камъни като: розов кварц, аметист, тюркоаз, хаулит, ахат, оникс, малахит, лунен камък, тигрово око, лазурит и други.


Колие и висящи обеци от естетствени камъни Колие и висящи обеци от естетствени камъни
Ново
Колие и висящи обеци от естетствени камъни на три нива от аквамаринКомплектът съдържа колие и обеци, изработени от аквамарин.Колие по врата - чокър - 38 см с удължител - 8 смОбеци - 4 см..
75.00лв
Комплектът е изработен от розов кварц, съдържа гривна, колие и обециКолие от розов кварц - 45 смГривна от розов кварц - 18 смВисящи обеци от розов кварц - 3 см   Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия с..
68.00лв
Комплектът бижута се състои от три части - колие, обеци и гривна от розов кварцЧовек, който иска да привлече любовта в живота си трябва да носи бижу с розов кварц!Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Вис..
60.00лв
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 3Комплектът се състои от колие и гривна от аметист и кристали. Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху тялото или под възгл..
75.00лв
Колие и гривна от планински кристал и розов кварцРозовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Висулка във формата на сърце привлича истинската любов.Това е един от най-емблематичните камъни, представящи женското..
75.00лв
Комплект бижута от естествени камъни - лунен камък Оригинален модел комплект бижута от естествени камъни - лунен камък и кристали, състоящ се от колие и гривна на три нива. Продава се в стилна опаковка.ЛУНЕН КАМЪК - камъкът на емоционалния балансМистични свойства: Всички древни култури, св..
75.00лв
Комплект колие и обеци от тигрово око и висулка сърце също от тигрово око. ТИГРОВО ОКО - камъкът на сбъднатите НадеждиМистични свойства: В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Това е камък, който вдъхва самоувереност и сигурност, прогонва негативната енергия и..
50.00лв
Комплект колие и гривна от тигрово око Комплект колие и гривна от тигрово око
Ново
Комплект колие и гривна от тигрово окоТИГРОВО ОКО - камъкът на сбъднатите НадеждиМистични свойства: В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Това е камък, който вдъхва самоувереност и сигурност, прогонва негативната енергия и ни помага да поемем в правилната посока. ..
65.00лв
Комплект колие с гривна и обеци от тюркоаз Комплект колие с гривна и обеци от тюркоаз
Ново
Комплект колие с гривна и обеци от тюркоаз и сини кристалиКолие - 45 см дължинаГривна - 18 см Обеци - 2 смТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”.Тюркоазът се счита з..
75.00лв
Комплект бижута от естествени камъни - колие и обеци от хаулит и червени розиХаулитът указва положително влияние на костите и на баланса на калция в организма. Носен под формата на бижу помага в борбата с последствията от стреса и изостря паметта. Препоръчва се и при бременните жени.Приема се, ..
30.00лв
Комплектът се състои от колие и обеци от естествени бели перли...
45.00лв
Оригинален модел колие и гривна на три нива от розов кварц и кристали, които стоят изключително изящно и нежно.Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Висулка във формата на сърце привлича истинската любов...
75.00лв
Комплект колие и обеци от тигрово око и кристалиТИГРОВО ОКО - Камъкът на сбъднатите желанияМистични свойства: В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Това е камък, който вдъхва самоувереност и сигурност, прогонва негативната енергия и ни помага да поемем в правилнат..
50.00лв
Комплект от естествени камъни - лазурит Комплект от естествени камъни - лазурит
Ново
Комплект от лазурит и кристалиКомплектът съдържа колие и обеци.Колие - 45 см дължинаОбеци - 2 см Лазуритът е много ценен и желан камък още в древността.Смята се за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Помага за осъществяв..
75.00лв
Комплект от естествени камъни от розов кварц - колие с висулка сърце и висящи обециРОЗОВ КВАРЦ - камъкът на любовта Мистични свойства:  Често е наричан „любовният камък” или „сърдечният камък”, защото ни отваря към безусловната любов във всичките и форми: семейна, платонична и романтичн..
50.00лв
Комплект от естествени камъни седеф във формата на сърце от три части - колие, гривна и обеци.https://beautifulbg.com..
50.00лв
Комплект от естествени камъни колие и обеци от седеф с висулка сърце с инкрустиран цирконий...
45.00лв
Комплектът бижута се състои от три части - колие, обеци и гривна от розов кварцЧовек, който иска да привлече любовта в живота си трябва да носи бижу с розов кварц!Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Вис..
50.00лв
Комплектът е изработен от перли, тюркоаз и цирконийТЮРКОАЗ - камъкът на Общуването Мистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”.Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва п..
45.00лв
Комплектът е изработен от лунен камък и ахат. Съдържа колие и обеци.   Лунен камък   Лечебни свойства: препоръчва се при чисто  женски проблеми – менструални болки, бременост, за усилване на  кърмата, за по-лесно зачеване, по време на климактериума за по-лесно пре..
65.00лв
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 2
-50 %
Комплект от естествени камъни - аметист - Вариант 2 Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху тялото или под възглавницата. Аметистът помага да контролираме негативните м..
24.90лв 50.00лв
Комплект от естествени камъни - розов кварц и кристали Комплектът от естествени камъни се състои от колие с метално закопчаване и гривна на еластична корда.       Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, пр..
65.00лв
Комплект от лазуритЛазуритът е много ценен и желан камък още в древността.Смята се за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Помага за осъществяване на мечтите и плановете. Стимулира ума, творческите и свръхсетивните способности..
60.00лв
Показва 1 до 26 от 26 (1 страници)