Меню
Вашата количка

КОМПЛЕКТИ БИЖУТА С ГРИВНА И ОБЕЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

КОМПЛЕКТИ БИЖУТА С ГРИВНА И ОБЕЦИ ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ
Гривна и обеци от седеф и рутилов кварц
Ново
Гривна и обеци от бял седеф и рутилов кварцКомплектът бижута от естествени камъни съдържа:Гривна от седеф и рутилов кварц - 18 см дължинаОбеци от седеф - 2 см..
35.00лв
Гривна и обеци с аметист, цитрин, розов кварц
Ново
Гривна и обеци от естествени камъни с аметист, цитрин, розов кварцКомплектът съдържа гривна и обеци, поднесени в красива подаръчна опаковка.Висококачествен фасетиран аметист, розов кварц и цитрин с неправилна форма, кристали, мънисто в цвят жълто злато, с множество кристали.Обеци - 3 смГривна - 18 с..
35.00лв
Гривна и обеци с тюркоаз
Ново
Гривна и обеци с тюркоазКомплектът съдържа гривна и обеци от естествени камъни.Гривна - 18 смОбеци - 3 см..
35.00лв
Комплект гривна и обеци от естествени камъни, лилав ахат Гривна от естествени камъни - 18 смВисулка - 2,5 смОбеци от естествени камъни - 4 см     Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да пог..
35.00лв
Комплект гривна и обеци от естествени камъни, розов ахат       Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здрав..
35.00лв
Комплект гривна и обеци от естествени камъни, син ахат       Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве ..
35.00лв
Гривна и обеци от аквамарин и кристали
Ново
Гривна и обеци от аквамарин и кристалиКомплектът съдържа гривна и обеци от аквамарин и кристали.Гривна - 18 см дължинаОбеци - 1,5 см ..
34.00лв
Гривна и обеци от аквамарин и кристали на две нива
Ново
Гривна и обеци от аквамарин и кристали на две ниваКомплектът съдържа гривна и обеци от аквамарин и кристали.Гривна - 18 см дължинаОбеци - 1,5 см ..
35.00лв
Комплектът бижута - включва гривна от аквамарин и кристали и висящи обеци с аквамарин.През 2022 година аквамаринът ще има силата да орисва емоционалните и интимните връзки. С този камък е свързана една прелюбопитна легенда. При нея момчето заминава надалече и за дълго, но на тръгване момич..
30.00лв
Нежна гривна и обеци от аметист.          Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху тялото или под възглавницата. Аметистът пома..
22.90лв
Гривната е изработена от естествени камъни - тюркоаз, седеф и бял ахат  Седеф – носи радост,красота,спокойствие.Притежава силна женска съзидателна сила.Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне..
22.90лв
Гривна и обеци от естествени камъни - микс
Ново
Гривна и обеци от естествени камъни - миксГривната е изработена от цитрин, розов кварц, планински кристал, бял ахат и гравиран седеф и метални цветенца.Обеците са изработени от гравиран седеф, метални цветенца и планински кристал.Дължина на обеците - 2,5 смДължина на гривната - 18 смПоднесени в крас..
35.00лв
Гривна и обеци от естествени камъни розов ахат
Ново
Изящен комплект гривна и обеци от естествени камъни - розов ахат с метална висулка цветеГривна от ахат - 18 см Висулка - метално цвете - 2,5 смВисящи обеци с розов ахат и кристали - 4 см..
37.00лв
Гривната е изработена от червен коралКОРАЛ - МИСТИЧНИ СВОЙСТВАКоралът подобрява тонуса и облекчава умората. Той намалява стреса, страха, тревожността, депресията, създава добро чувство.Коралъ има благоприятен ефект върху човешката психика, неутрализира негативните състояния - гняв, завист. Той се из..
22.90лв
Този комплект от гривна и обеци е изработен ръчно от Beautifulbg, от естествени камъни. Като това са лунен камък, бял ахат и тюркоаз със стилен метален обков...
30.00лв
Комплект гривна и обци от естествени камъни - розов кварц и планински кристал.Гривна - 18 см дължина на еластична корда (при поръчка може да се коригира размерът по желание на клиента)Висулка - ангелче, розов кварц и кристалВисящи обеци - 2,5 смРозовият кварц е камъкът на любовта и сърцето..
37.90лв
Гривна и обеци от тюркоаз Гривна и обеци от тюркоаз
-24 %
Гриванта е изработена от цирконий и тюркоаз    Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежателя ..
19.00лв 25.00лв
Гривна и обеци от тюркоаз и бели кристали
Ново
Комплектът съдържа гривна от тюркоаз и бели кристали.Дължина на гривната - 18 смГривната е изработена с еластична корда. Разтеглива е! Може да се поръча с различна дължината според желанието на клиента.Дължина на обеците - 1 см..
19.80лв
Гривна и обеци от тюркоаз и с жълти кристали
Ново
Комплектът съдържа гривна от тюркоаз и сини кристали.Дължина на гривната - 18 смГривната е изработена с еластична корда. Разтеглива е! Може да се поръча с различна дължината според желанието на клиента.Дължина на обеците - 1 см..
19.80лв
Гривна и обеци от тюркоаз и сини кристали
Ново
Комплектът съдържа гривна от тюркоаз и сини кристали.Дължина на гривната - 18 смГривната е изработена с еластична корда. Разтеглива е! Може да се поръча с различна дължината според желанието на клиента.Дължина на обеците - 1 см..
19.80лв
Гривна и обеци от тюркоаз с рибки Гривна и обеци от тюркоаз с рибки
Ново
Комплектът съдържа гривна от тюркоаз с рибкиДължина на гривната - 18 смГривната е изработена с еластична корда. Разтеглива е! Може да се поръча с различна дължината според желанието на клиента.Дължина на обеците - 1 см..
19.80лв
Гривна и обеци от тюркоаз с шамбала мънисто
Ново
Комплектът съдържа гривна от тюркоаз с шамбала мънистоДължина на гривната - 18 смГривната е изработена с еластична корда. Разтеглива е! Може да се поръча с различна дължината според желанието на клиента.Дължина на обеците - 1 см..
19.80лв
Комплект гривна и обеци от естествени камъни, аметист      Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху тялото или под възглавницата.    ..
35.00лв
Комплект гривна и обеци от естествени камъни с висулка сърце
Ново
Комплект гривна и обеци от естествени камъни с висулка сърце от син ахат.Гривната и обеците са изработени от бял ахат и кристали.Гривна - 18 смОбеци - 2 смВисулка - 2 см..
35.00лв
Показва 1 до 25 от 25 (1 страници)