Меню
Вашата количка

БИЖУТА ОТ ЕСТЕСТВЕНИ ПЕРЛИ

БИЖУТА ОТ ЕСТЕСТВЕНИ ПЕРЛИ

В тази категория всички бижута са изработени от естествени перли.

Гривна от естествени кремави перли с метална висулка перла...
24.00лв
Двойна гривна с естествени перли
Ново
Двойна гривна с естествени перлиГривната е изработена от естествени кремави перли на две нива с красиви мъниста - цветя с цирконий.Прекрасен подарък за всякакъв повод. Гривната е подходяща, както за ежедневно носене, така и за по-специални поводи. Дължина на гривната: 18 смИзработена е на еласт..
37.00лв
Дълго колие от естествени перли с цвете Дълго колие от естествени перли с цвете
Ново
Колието е изработено от естествени перли и може да се регулира дължината му, спрямо металната закопчалка във вормата на листо с кристали по него...
65.00лв
Колие с висулка от естествена перла.Перлите са символ на чистота, вяра, почтеност. Те носят успокоение на притежателя си и го хармонизират...
32.00лв
Комплект бижута от естествени перли и хематит - колие и гривна Комплект бижута от естествени перли и хематит - колие и гривна
Ново
Комплект от естествени перли - колие и гривнаКомплектът съдържа колие и обеци от естествени перли.Колие - 42 смУдължител: 8 смОбеци - 1,5 смКомбинацията между перли и хематит е много мощна! Именно затова от Beautifulbg.com сме се спряли на тази комбинация, за да създадем едно стилно, изящн..
65.00лв
Комплектът се състои от колие и обеци от естествени бели перли...
45.00лв
Комплект от естествени перли - колие и обеци
Ново
Комплект от естествени речни перлиКомплектът съдържа колие и обеци от естествени перли.Колие - 42 смОбеци - 1,5 см..
39.90лв
Комплект от естествени перли и кристали - колие и обеци Комплект от естествени перли и кристали - колие и обеци
Ново
Комплект от естествени речни перли и кристалиКомплектът съдържа колие и обеци от естествени перли и кристали.Колие - 42 смОбеци - 2,5 см..
65.00лв
Комплект от естествени перли и хематит - колие и гривна
Ново
Комплект от естествени речни перли и хематит в жълто златоКомплектът съдържа колие и гривна от естествени перли и хематит.Колие - 44 смУдължител - 5 смГривна - 18 см..
42.90лв
Комплект от естествени перли и хематит - колие и обеци
Ново
Комплект от естествени речни перли и хематит в розово златоКомплектът съдържа колие и обеци от естествени перли и хематит.Колие - 44 смУдължител - 5 смОбеци - 3 см..
49.90лв
Комплект от естествени речни кремави перли, хематит в розово злато и изящно мънисто с кристали.Комплектът съдържа колие и гривна от естествени перли и хематит.Колие - 44 смУдължител - 5 смГривна - 18 смКомбинацията между перли и хематит е много мощна! Именно затова от Beautifulbg.com сме с..
59.00лв
Стилен комплект с естествени перли от три части
Ново
Стилен комплект с естествени перли от три частиКомплектът съдържа колие, гривна и обеци от естествени перли с красиви метални орнаменти.Колие - 50 смВисулка - 3,5 смУдължител - 5 смГривна - 18 смОбеци - 2,5 смПритежаването на бижута от естествени перли е като притежаването на малка черна рокля ..
75.00лв
Тройно колие от естествени перли с цвете
Продадено
Колието е изработено от три нива естествени перли с красиво цвете от седеф...
59.90лв
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)