Меню
Вашата количка

КОМПЛЕКТИ БИЖУТА ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

В тази категория бижута, ще откриете комплекти от естествени камъни.

Оригинален модел колие и гривна на три нива от розов кварц и кристали, които стоят изключително изящно и нежно...
60.00лв
Комплект - колие с обеци във формата на цветя с лилав напукан ахат.АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и защит..
32.00лв
Комплект колие и обеци от седеф с висулка сърце с инкрустиран цирконий...
30.00лв
Комплект колие и обеци от тигрово око и висулка сърце също от тигрово око. ..
30.00лв
Комплектът се състои от колие и обеци от естествени бели перли...
30.00лв
Оригинален модел комплект от лунен камък и кристали, състоящ се от колие и гривна на три нива. Продава се в стилна опаковка.ЛУНЕН КАМЪК - камъкът на емоционалния балансМистични свойства: Всички древни култури, свързвали лунният камък с Луната като го използвали при нарастваща Луна за любовна м..
60.00лв
Комплектът се състои от три части - колие, гривна и обеци от малахит...
38.00лв
Комплект от розов кварц - колие с висулка сърце и висящи обеци.РОЗОВ КВАРЦ - камъкът на любовта Мистични свойства:  Често е наричан „любовният камък” или „сърдечният камък”, защото ни отваря към безусловната любов във всичките и форми: семейна, платонична и романтична. Помага ни да раз..
30.00лв
Комплектът се състои от три части - колие, обеци и гривна от розов кварц.Човек, който иска да привлече любовта в живота си трябва да носи бижу с розов кварц!..
38.00лв
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)