Меню
Вашата количка

КОМПЛЕКТИ БИЖУТА ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

КОМПЛЕКТИ БИЖУТА ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ

Комплекти бижута от естествени камъни

Разгледайте всички наши комплекти от естествени камъни

В категорията комплекти от естествени камъни, ще откриете най-различни комплекти бижута с естествени камъни и минерали.

Естествените камъни имат лечебни свойства и всеки един естествен камък носи своя собствена енергия и може да ни е от полза, за да привлечем в живота си хармония, промяна, щастие, любов, късмет, изобилие. Ниякои естествени камъни предпазват от уроки, други естествени камъни привличат благосъстоянието и парите в живота ни. Трябва да се знае, че бижутата с естествени камъни могат да бъдат както красиво украшение за нас, така и да ни носят много повече. Затова можем да изберем и бижута от естествени камъни и минерали точно за нашата зодия или такива естествени камъни, които да ни помогнат да привлечем дадено житейско събитие в живота ни.

В тази категория ще откриете комплекти бижута от естествени камъни като: розов кварц, аметист, тюркоаз, хаулит, ахат, оникс, малахит, лунен камък, тигрово око, лазурит и други.


Комплект бижута от естествени камъни - розов кварц "Тифани"
Pre-Order
Комплектът е изработен от розов кварц, съдържа гривна и колие   Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят. Висулка във формата на сърце привлича истинската любов. Това е един от най-емблематичнит..
50.00лв
Комплект от естествени камъни - планински кристал и розов кварц
Ново
Колие и гривна от планински кристал и розов кварцРозовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Висулка във формата на сърце привлича истинската любов.Това е един от най-емблематичните камъни, представящи женското..
60.00лв
Комплект бижута от естествени камъни - лунен камък Оригинален модел комплект бижута от естествени камъни - лунен камък и кристали, състоящ се от колие и гривна на три нива. Продава се в стилна опаковка.ЛУНЕН КАМЪК - камъкът на емоционалния балансМистични свойства: Всички древни култури, св..
60.00лв
Комплект колие и обеци от тигрово око и висулка сърце също от тигрово око. ТИГРОВО ОКО - камъкът на сбъднатите НадеждиМистични свойства: В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Това е камък, който вдъхва самоувереност и сигурност, прогонва негативната енергия и..
35.00лв
Комплект бижута от естествени камъни - колие и обеци от хаулит и червени розиХаулитът указва положително влияние на костите и на баланса на калция в организма. Носен под формата на бижу помага в борбата с последствията от стреса и изостря паметта. Препоръчва се и при бременните жени.Приема се, ..
18.90лв
Комплектът се състои от колие и обеци от естествени бели перли...
35.00лв
Оригинален модел колие и гривна на три нива от розов кварц и кристали, които стоят изключително изящно и нежно.Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Висулка във формата на сърце привлича истинската любов...
60.00лв
Комплект колие и обеци от тигрово око и кристалиТИГРОВО ОКО - Камъкът на сбъднатите желанияМистични свойства: В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Това е камък, който вдъхва самоувереност и сигурност, прогонва негативната енергия и ни помага да поемем в правилнат..
32.00лв
Комплект от естествени камъни - колие с обеци във формата на цветя
Продадено
Комплект от естествени камъни - колие с обеци във формата на цветя с лилав напукан ахат.АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здрав..
32.00лв
Комплект от естествени камъни - малахит Комплект от естествени камъни - малахит
-20 %
Комплектът от естествени камъни се състои от три части - колие, гривна и обеци от малахитМалахитът насърчава растежа и изгражда силата в много отношения. Това е чудесен камък за бременни жени и е успешно средство срещу сърдечни болки и сърдечна астма. Зрителните нерви в очите могат да бъдат под..
40.00лв 50.00лв
Комплект от естествени камъни от розов кварц - колие с висулка сърце и висящи обециРОЗОВ КВАРЦ - камъкът на любовта Мистични свойства:  Често е наричан „любовният камък” или „сърдечният камък”, защото ни отваря към безусловната любов във всичките и форми: семейна, платонична и романтичн..
30.00лв
Комплект от естествени камъни седеф във формата на сърце от три части - колие, гривна и обеци.https://beautifulbg.com..
40.00лв
Комплект от естествени камъни колие и обеци от седеф с висулка сърце с инкрустиран цирконий...
35.00лв
Комплект бижута с естествени камъни - розов кварц 02
-20 %
Комплектът бижута се състои от три части - колие, обеци и гривна от розов кварцЧовек, който иска да привлече любовта в живота си трябва да носи бижу с розов кварц!Розовият кварц е камъкът на любовта и сърцето. Той вибрира с любовта - към себе си, към любимия, децата, приятелите и целия свят.Вис..
40.00лв 50.00лв
Комплектът съдържа: колие, гривна и обици     Ониксът увеличава щастието, интуицията и инстинктите. Той също така и помага да променим лошите си навици. Ониксът е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение. Носи баланс на ума и тялото, ..
25.00лв
Комплектът е изработен от перли, тюркоаз и цирконийТЮРКОАЗ - камъкът на Общуването Мистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”.Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва п..
25.00лв
Комплектът е изработен от лунен камък и ахат. Съдържа колие и обеци.   Лунен камък   Лечебни свойства: препоръчва се при чисто  женски проблеми – менструални болки, бременост, за усилване на  кърмата, за по-лесно зачеване, по време на климактериума за по-лесно пре..
46.00лв
Комплект от матиран оникс и ахат
Продадено
Комплектът съдържа: матиран оникс, ахат, снежен обсидиан, цирконий и метални висулки кончета.         Ониксът увеличава щастието, интуицията и инстинктите. Той също така и помага да променим лошите си навици. Ониксът е добър камък за спортисти или хора поставени..
65.00лв
Показва 1 до 20 от 25 (2 страници)