Меню
Вашата количка

Комплект от естествени камъни - седеф

Комплект от естествени камъни - седеф

Комплект от естествени камъни седеф във формата на сърце от три части - колие, гривна и обеци.

Колие - 40 см

Удължител - 8 см

Гривна - 18 см

Висящи обеци - 4,5 см

Мънисто - седеф във формата на сърце - 1 см

Седефът се свързва с чистотата, нежността, интуицията и духовното съзерцание. Той се използва за изработка на бижута и различни предмети за украса на дома, но също така има и лечебни свойства. Той се използва за успокояване на нервната система, подобряване на съня, укрепване на имунната система, намаляване на стреса и стимулиране на интуитивните способности. Той също се свързва със защитата, спокойствието и хармонията.

Седефът има много лечебни свойства. Някои от тях включват:

Успокояване на нервната система: Седефът има успокояващ ефект върху нервната система и помага при стрес и тревожност. Той може да бъде полезен за хора, които се борят с проблеми като тревожност, депресия и безсъние.

Подобряване на съня: Седефът е известен също като камък на сънята, защото може да помогне да се подобри качеството на съня и да се получи по-добър отдих.

Подобряване на имунната система: Седефът може да помогне да се подобри имунната система и да се бори с инфекции и болести.

Подобряване на интуитивните способности: Седефът може да помогне да се подобрят интуитивните способности и да се развият духовните сили.

Намаляване на стреса: Седефът може да помогне да се намали стресът и да се постигне по-голямо спокойствие.

Подобряване на концентрацията: Седефът може да помогне да се подобри концентрацията и да се увеличи яснотата на ума.

Седефът може да се ползва като гривна, колие, обици, медитационен камък и други декоративни предмети. Той може да се използва и за изработка на предмети за дома, като статуетки, свещници и други украси.

СЕДЕФ - ЛЕЧЕБНИ РЕЦЕПТИ

Седефът може да се използва в различни лечебни рецепти, включително:

Седефова гривна за успокояване на нервната система: Носенето на седефова гривна може да помогне да се успокои нервната система и да се бори с тревожността и депресията. За да създадете седефова гривна, можете да използвате седефови топчета и ги нанизате на еластична нишка.

Седефова вода за подобряване на кожата: Седефовата вода може да помогне да се постигне по-чиста и бляскава кожа. За да създадете седефова вода, натрошете седеф в морска вода и оставете да постои за няколко часа. След това може да използвате течността за измиване на лицето си.

Седефов медитационен камък за подобряване на интуицията: Седефът може да се използва като медитационен камък за подобряване на интуицията и духовните сили. За да създадете седефов медитационен камък, можете да изберете голям седефов камък и да го положите на мястото, където медитирате.

Седефов прах за подобряване на имунната система: Седефовият прах може да се използва за подобряване на имунната система и за борба с инфекции и болести. За да създадете седефов прах, можете да натрошите седеф и да го смесите с мед или друг подходящ течен носител. Може да консумирате сместа по желание.

Седефови статуетки за успокояване на дома: Седефовите статуетки могат да бъдат поставени в дома за успокояване на енергията и балансиране на атмосферата.

СЕДЕФ - КЪДЕ СЕ ПОСТАВЯ ПО ФЪН ШУЙ

Седефът се използва често във фън шуй, тъй като се смята, че притежава специални енергийни свойства. Според учените на фън шуй, седефът може да бъде поставен в различни части на дома в зависимост от целите, които желаете да постигнете.

Ако желаете да укрепите енергията на здравето и дълголетието в дома си, може да поставите седеф в централната част на дома или на мястото, където често се задържа енергията, като например в хола или кухнята.

Ако желаете да подобрите връзката си с партньора или да привлечете любовта в живота си, можете да поставите седеф в спалнята или на югоизточната страна на дома.

Ако търсите подкрепа в кариерата си или желаете да привлечете успех и богатство, може да поставите седеф на северозападната страна на дома.

Ако желаете да намалите стреса и тревогата в живота си, може да поставите седеф на източната страна на дома.

Тези са само някои от начините, по които седефът може да бъде използван във фън шуй. Винаги е добре да консултирате професионален фън шуй консултант, който да ви помогне да намерите най-доброто място за поставянето на седефа във вашия дом.


СЕДЕФ - ЗА КОИ ЗОДИИ Е ПОДХОДЯЩ

Седефът е камък, който може да бъде полезен за всички зодии. Той е известен със своите лечебни свойства и способността си да подобрява енергийното състояние на човека.

За Овен, Лъв и Стрелец, които са огнени знаци, седефът може да им помогне да намерят вдъхновение и да стимулират своята креативност.

За Телец, Дева и Козирог, които са земни знаци, седефът може да им помогне да постигнат по-голяма стабилност и да се чувстват по-силни в трудните моменти.

За Близнаци, Везни и Водолей, които са въздушни знаци, седефът може да помогне да се освободят от негативните мисли и да стимулира тяхната комуникация и мислене.

За Рак, Скорпион и Риби, които са водни знаци, седефът може да помогне да се подобри интуицията и да се отворят към нови емоционални и духовни измерения.

Тези обобщени характеристики обаче не означават, че седефът е подходящ само за определени зодии. Всеки човек може да използва седефа за свои лични цели и да извлече максималната му полза.


https://beautifulbg.com

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
60.00лв
Сигурно пазаруване
Бърза поръчка - 0988 314 788
Бърза доставка!
Високо качество
Красива подаръчна опаковка
Лоялност
Безплатна доставка над 70 лв!