Меню
Вашата количка

Комплект бижута от естествени камъни - лунен камък

Комплект бижута от естествени камъни - лунен камък

Комплект бижута от естествени камъни - лунен камък 

Оригинален модел комплект бижута от естествени камъни - лунен камък и кристали, състоящ се от колие и гривна на три нива. Продава се в стилна опаковка.


ЛУНЕН КАМЪК - камъкът на емоционалния баланс

Мистични свойства: Всички древни култури, свързвали лунният камък с Луната като го използвали при нарастваща Луна за любовна магия, а при намаляваща-за предсказване на бъдещето. Този камък съдържа женската мъдрост и енергия и има успокояваща енергия. Помага за укрепване на интуицията и психическите възприятия и внася баланс и хармония. Специално на водните зодиакални знаци помага да бъдат по-осъзнати за факта, че всички неща са част от един цикъл на постоянна промяна. Чудесен камък за балансиране на емоциите и на проявата на всякакви агресивни тенденции в мъжа или жената. 

Лечебни свойства: Препоръчва се при женски проблеми – менструални болки, при бременност, за усилване на кърмата, за по-лесно зачеване. По време на климактериума -  за по-лесно преодоляване на хормоналния дисбаланс се препоръчва да се носи заедно с минерали от кварцовата група. Неговата лечебна енергия е полезна още и при проблеми с отделителната система и бъбреците и при хиперактивни деца. Поставен под възглавницата носи по-спокоен сън и често се използва като лек за безсъние, заедно с Аметист.


Подари си радост с комплекти бижиута с естествени камъни от Beautifulbg.com!Характеристики
Материал лунен камък
Цвят
Цвят син
Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
85.00лв
Сигурно пазаруване
Бърза поръчка - 0988 314 788
Бърза доставка!
Високо качество
Красива подаръчна опаковка
Лоялност
Безплатна доставка над 70 лв!