Меню
Вашата количка

Колие - Дървото на живота - Лунен камък

Колие - Дървото на живота - Лунен камък

Колие - Дървото на живота - вариант 3 е изработено от лунен камък.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.

ЛУНЕН КАМЪК - камъкът на емоционалния баланс

Мистични свойства: Всички древни култури, свързвали лунният камък с Луната като го използвали при нарастваща Луна за любовна магия, а при намаляваща-за предсказване на бъдещето. Този камък съдържа женската мъдрост и енергия и има успокояваща енергия. Помага за укрепване на интуицията и психическите възприятия и внася баланс и хармония. Специално на водните зодиакални знаци помага да бъдат по-осъзнати за факта, че всички неща са част от един цикъл на постоянна промяна. Чудесен камък за балансиране на емоциите и на проявата на всякакви агресивни тенденции в мъжа или жената. 

Лечебни свойства: Препоръчва се при женски проблеми – менструални болки, при бременност, за усилване на кърмата, за по-лесно зачеване. По време на климактериума -  за по-лесно преодоляване на хормоналния дисбаланс се препоръчва да се носи заедно с минерали от кварцовата група. Неговата лечебна енергия е полезна още и при проблеми с отделителната система и бъбреците и при хиперактивни деца. Поставен под възглавницата носи по-спокоен сън и често се използва като лек за безсъние, заедно с Аметист.


Подари си радост с комплекти бижиута с естествени камъни от Beautifulbg.com!

Характеристики
Материал розов кварц
Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
35.00лв

Опции

Сигурно пазаруване
Бърза поръчка - 0988 314 788
Бърза доставка!
Високо качество
Красива подаръчна опаковка
Лоялност
Подарък при поръчка над 120 лв!
Безплатна доставка при поръчка над 99 лв!