Меню
Вашата количка

PRO BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 6 МЕСЕЦА

PRO BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 6 МЕСЕЦА

Предимства на PRO BEAUTIFULBG BOX - АБОНАМЕНТ ЗА 6 МЕСЕЦА:

❤️ Безплатна доставка до офис на Еконт

❤️ Бонус детско бижу или бижу за партньора - медальон с висулка от метална сплав или стомана с черна верижка от еко кожа (така освен ти, ще има още някой, който ще се вълнува при отварянето на кутията);

❤️ 10% отстъпка от цената на кутиите

❤️ Ти избираш датата за доставка (но не по-рано от 5 дни след заявка за първата кутия) 

❤️ Имаш право по всяко време да се откажеш от абонамента си или да го сложиш на пауза за известно време. При прекратяване на абонамента, преди да е изтекъл срока, за който сте платили не се възстановява сумата, която е предплатена!

Абонаментът при нас се предплаща при получаване на първата кутия с наложен платеж на куриера.

Вашата кутия ще бъде красива и неповторима всеки месец и се надяваме да Ви изненадва и да ви носи много положителни емоции!

В PRO BEAUTIFULBG BOX ще откриете:

❤️ 3 броя бижута

❤️❤️ Две бижута от естествени камъни

❤️❤️ Описание за свойствата на естествените камъни, характеристики и как да ги поддържаме красиви и да ги зареждаме енергийно

❤️❤️ Още едно изящно и нежно бижу от други материали

❤️ Бонус детско бижу или бижу за партньора - медальон с висулка от метална сплав или стомана с черна верижка от еко кожа

❤️ Сувенир изненада

❤️ Картичка

❤️ Лично писмо

Предимството на кутиите BEAUTIFULBG BOX е, че бижутата в тях надхвърлят стойността на сумата, която ще дадете за кутията с бижута.

ВЗЕМИ СВОЯТА КУТИЯ ИЗНЕНАДА! 

Не се притеснявай да избереш кутия с бижута изненада! Когато закупиш някоя от нашите BEAUTIFULBG BOX, ние ще се свържем с теб и ще ти зададем някои уточняващи въпроса, за да разберем какво би ти харесвало и да успеем да те зарадваме, но въпреки това и да те изненадаме! :) 

Истината е, че както ти се вълнуваш какво ли ще намериш в кутията, така и ние се вълнуваме при приготвянето й. Грижовно подбираме интересни актуални, оригинални и нежни модели бижута, за да те зарадваме! За нас това е една споделена емоция! 
Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
197.10лв
Сигурно пазаруване
Бърза поръчка - 0988 314 788
Бърза доставка!
Високо качество
Красива подаръчна опаковка
Лоялност
Безплатна доставка над 70 лв!