Меню
Вашата количка

ГРИВНИ СЪС СРЕБРО

ГРИВНИ СЪС СРЕБРО
Гривна от аквамарин, лунен камък, сребро и кристал във формата на сърце Сваровски в красива кръгла подаръчна кутия.Гривната е изработена от фасетиран, аквамарин, лунен камък, сърце Сваровски и сребърни фасетирани мъниста.Дължина на гривната - 18 см. Изработена е на еластична корда. Към нея има краси..
42.50лв
Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата? ·       Ахатът предпазва от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. ·       Изгражда самоувереност в притежателя му ·..
42.50лв
Гривна от зелен ахат със сребърна детелина - проба 925 Гривна от зелен ахат със сребърна детелина - проба 925
Ново
Гривна от зелен ахат със сребърна детелина - проба 925Фасетирани ахат - 7 млДължина на гривната - 18 смДетелина - сребърна, проба 925 Защо да изберете бижу от ахат и какви са свойствата на ахата? ·       Ахатът предпазва от опасности. Собственици..
40.00лв
Гривната е изработена от червен хаулит, черен оникс, сребро и кристал във формата на сърце Сваровски в красива кръгла подаръчна кутия.Хаулитът указва положително влияние на костите и на баланса на калция в организма. Носен под формата на бижу помага в борбата с последствията от стреса и изостря паме..
42.50лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)