Меню
Вашата количка

Гривни от естествени камъни, полускъпоценни камъни

Гривни от естествени камъни, полускъпоценни камъни

Гривните са изработени от естествени камъни.

Гривна от оникс и хаулитОНИКС - камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола Мистични свойства: Наричат оникса „Камъкът на вождовете" който помага за постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, като ги прави предприемчиви и ги ..
15.00лв
Гривна от розов кварц Виж описанието!Мистични свойства: Често е наричан „любовният камък” или „сърдечният камък”, защото ни отваря към безусловната любов във всичките и форми: семейна, платонична и романтична. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да давам..
15.00лв
Гривна от розов кварц   Розовият кварц е символ на любовта и хората, които носят бижута с розов кварц, привличат истинската любов в живота си...
16.90лв
Гривната е изработена от аметист и розов кварц, декорирана със снежинки...
15.00лв
Зимна гривна от тюркоаз и бял ахат
Ново
Зимна гривна от тюркоаз и бял ахат, декорирана със снежинки.  АХАТ - камъкът на Равновесието Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява на притежателя му здраве, дълголетие и з..
15.00лв
Коледна гривна от аметист.АМЕТИСТ - камъкът на Духовността Мистични свойства: Аметистът се смята за камък на мъдростта и познанието, който развива интуицията и ума. Символизира богатство, просперитет и изобилие на всички нива. Действа изключително успокояващо. На тези, които се занимават..
15.00лв
Показва 1 до 12 от 41 (4 страници)