Меню
Вашата количка

Гривна от тигрово око

Гривна от тигрово око

Гривната е изработена от естествения камък тигрово око и от матиран черен оникс с декорация рицарски шлем от стомана.

ТИГРОВО ОКО - камъкът на сбъднатите Надежди


Мистични свойства:
 В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Това е камък, който вдъхва самоувереност и сигурност, прогонва негативната енергия и ни помага да поемем в правилната посока. В периоди на сериозни жизнени промени предпазва от крах и разочарования. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Способства за постигане на целите чрез предприемане на директни действия.

Лечебни свойства: Помага при очни заболявания и забавя потока на енергия, която минава през тялото. Това му качество го прави много полезен при стресови ситуации. Носен като бижу спомага за възстановяване на силите, за преодоляване на депресии и за защита от психични атаки, като ги пенасочва към източника.  

Ониксът е камъкът на целеустремените хора, тези които умеят да се борят и никога не се отказват пред трудностите, докато не постигнат желаното. Ониксът привлича късмета, предпазва притежателя му от лоши мисли и депресия. Поради многото си свойства, ръчно изработените бижута с оникс са изключително търсени. 

Характеристики
Материал тигрово око и оникс
Цвят
Цвят черно-кафяв
Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
21.80лв

Опции

Сигурно пазаруване
Бърза поръчка - 0988 314 788
Бърза доставка!
Високо качество
Красива подаръчна опаковка
Лоялност
Подарък при поръчка над 120 лв!
Безплатна доставка при поръчка над 99 лв!