Меню
Вашата количка

ТАЛИСМАНИ ЗА ПАРИ

ТАЛИСМАНИ ЗА ПАРИ
Ефектна гривна от аметистАметистът привлича богатството и просперитета. Той действа успокояващо и балансиращо на притежателя му.  Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху..
24.00лв
Гривна от цитрин и кристалиИзползвани материали: цитрин, кристали, халки със сребърен обков проба 925.  Цитринът е много мощен полускъпоценен камък! Той е от малкото камъни на благополучието и богатството. Спомага за привличане и опазване на богатство и просперитет, успехи и привлича доброто в ..
23.00лв
Гривна от цитрин         Цитринът е много мощен полускъпоценен камък! Той е от малкото камъни на благополучието и богатството. Спомага за привличане и опазване на богатство и просперитет, успехи и привлича доброто в живота ни. Цитринът има силно средство за очис..
20.00лв
Гривна от аметистОт колекция Гривни от естествени камъни        Аметистът е известен като камъка на „духовността”, има успокояващ и релаксиращ ефект върху хората и насърчава здравословните навици за сън, когато са поставени върху тялото или под възглавницата. ..
15.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)