Меню
Вашата количка

ГРИВНИ ПРОТИВ УРОКИ

ГРИВНИ ПРОТИВ УРОКИ

Има хора, на които енергийната защита е по-слаба и те по-лесно могат да хващат уроки. За да се предпазват е хубаво да носят талисман против уроки. Така ще се предпазват от лоши енергии. Ние от Beautifulbg.com ви представяме няколко варианта за бижута против уроки.

Гривната е изработена от лунен камък и оченце против уроки и лоши очи. Лунен камък Лечебни свойства: препоръчва се при чисто  женски проблеми – менструални болки, бременост, за усилване на  кърмата, за по-лесно зачеване, по време на климактериума за по-лесно преодоляване на хомонал..
24.80лв
Гривна от тюркоаз с шамбала мънистоЗащо да изберете бижу от тюркоаз и какви са свойствата на тюркоаза?·       Тюркоазът има силни защитни сили, особено срещу зли очи·       Тюркоазът носи успех и щастие·    &nb..
26.80лв
Гривна с естествени камъни. Нежна гривна от хаулит против уроки!   Хаулит- Контролира гнева и предизвиква търпение, както и усвоява негативно влияние, насочено към неговия собственик.Помага още умствени натоварвания и неспокоен сън...
24.80лв
Гривната е изработена от лунен камък и аквамарин Лечебни свойства: Лунен камък се препоръчва при чисто  женски проблеми – менструални болки, бременост, за усилване на  кърмата, за по-лесно зачеване, по време на климактериума за по-лесно преодоляване на хомоналния дисбаланс. Неговата ле..
52.00лв
Комплект бижута-колие, гривна, обеци от хематит Комплект бижута-колие, гривна, обеци от хематит
Ново
Комплект бижута - колие, гривна, обеци от хематит във формата на сърцеКолие - 40 смВисулка - 3 см Обеци - 3 смГривна - 18 см на еластична кордаХематитът е като „огледало” - отразява и неутрализира  всяка атака насочена към вас. Защитава от негативни енергии с различен произход и не позволя..
68.00лв
Комплект гривни от естествени камъни за майка и бебе от тюркоаз Тюркоазът носи здраве, благополучие, предпазва от лоши очи. Спомага за здрав сън и спокойствие на майката и бебето.ТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоЗащо да изберете бижу от тюркоаз и какви са свойствата на тюркоаза?·   &nb..
45.00лв
Гривната е изработена от син ахат, лунен камък и сини кристали Лунен камък Лечебни свойства: препоръчва се при чисто  женски проблеми – менструални болки, бременост, за усилване на  кърмата, за по-лесно зачеване, по време на климактериума за по-лесно преодоляване на хомоналния дисб..
28.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)