Меню
Вашата количка

ГРИВНИ ПРОТИВ УРОКИ

ГРИВНИ ПРОТИВ УРОКИ

Има хора, на които енергийната защита е по-слаба и те по-лесно могат да хващат уроки. За да се предпазват е хубаво да носят талисман против уроки. Така ще се предпазват от лоши енергии. Ние от Beautifulbg.com ви представяме няколко варианта за бижута против уроки.

Гривната е изработена от лунен камък и оченце против уроки и лоши очи. Лунен камък Лечебни свойства: препоръчва се при чисто  женски проблеми – менструални болки, бременост, за усилване на  кърмата, за по-лесно зачеване, по време на климактериума за по-лесно преодоляване на хомонал..
24.80лв
Гривна от тюркоаз с шамбала мънистоЗащо да изберете бижу от тюркоаз и какви са свойствата на тюркоаза?·       Тюркоазът има силни защитни сили, особено срещу зли очи·       Тюркоазът носи успех и щастие·    &nb..
26.80лв
Гривна с естествени камъни. Нежна гривна от хаулит против уроки!   Хаулит- Контролира гнева и предизвиква търпение, както и усвоява негативно влияние, насочено към неговия собственик.Помага още умствени натоварвания и неспокоен сън...
24.80лв
Гривни от снежен обсидиан
Ново
Гривна от снежен обсидиан и бял ахат, с мънисто, с инкрустирани бели кристали. Обсидианът  е отличен камък с който трябва да разполагате, тъй като преобразува негативната енергия в положителна. Неговите вибрации носят спокойствие и сигурност и стабилизират енергиите на всички хора в п..
24.80лв
Гривната е изработена от лунен камък и аквамарин Лечебни свойства: Лунен камък се препоръчва при чисто  женски проблеми – менструални болки, бременост, за усилване на  кърмата, за по-лесно зачеване, по време на климактериума за по-лесно преодоляване на хомоналния дисбаланс. Неговата ле..
52.00лв
Комплект бижута-колие, гривна, обеци от хематит Комплект бижута-колие, гривна, обеци от хематит
Ново
Комплект бижута - колие, гривна, обеци от хематит във формата на сърцеКолие - 40 смВисулка - 3 см Обеци - 3 смГривна - 18 см на еластична кордаХематитът е като „огледало” - отразява и неутрализира  всяка атака насочена към вас. Защитава от негативни енергии с различен произход и не позволя..
68.00лв
Мъжки гривни от вулканичен камък Мъжки гривни от вулканичен камък
Ново
Мъжка гривна от вулканичен камък с тигърЗащо да изберете бижу от вулканичен камък и какви са свойствата на лавата?·       Вулканичният камък развива естествените таланти и творческото мислене·       Способства да отстояваме т..
32.00лв
Мъжки гривни от вулканичен камък Мъжки гривни от вулканичен камък
Ново
Мъжка гривна от снежен обсидиан и вулканичен камъкЗащо да изберете бижу от вулканичен камък и какви са свойствата на лавата?·       Вулканичният камък развива естествените таланти и творческото мислене·       Способства да от..
32.00лв
Мъжки гривни от вулканичен камък с метално топче
Ново
Мъжка гривна от вулканичен камък с метално топчеЗащо да изберете бижу от вулканичен камък и какви са свойствата на лавата?·       Вулканичният камък развива естествените таланти и творческото мислене·       Способства да отст..
32.00лв
Гривна от снежен обсидиан          Обсидианът помага за облекчаване на болката, намалява напрежението и ускорява физическото изцеление на раните. Той е отличен камък с който трябва да разполагате, тъй като преобразува негативната енергия в положителна. Него..
28.00лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)