Меню
Вашата количка

ГРИВНИ ПРОТИВ УРОКИ

ГРИВНИ ПРОТИВ УРОКИ

Има хора, на които енергийната защита е по-слаба и те по-лесно могат да хващат уроки. За да се предпазват е хубаво да носят талисман против уроки. Така ще се предпазват от лоши енергии. Ние от Beautifulbg.com ви представяме няколко варианта за бижута против уроки.

Ръчно изработени гривни талисмани, против уроки. Всяка една е на стойност 14 лв. Едната е изработена от червен хаулит, а другата от лунен камък. ..
15.00лв
Гривна от лунен камък
Ново
Гривната е изработена от лунен камък и оченце против уроки и лоши очи. Лунен камък Лечебни свойства: препоръчва се при чисто  женски проблеми – менструални болки, бременост, за усилване на  кърмата, за по-лесно зачеване, по време на климактериума за по-лесно преодоляване на хомонал..
17.00лв
Гривна от тюркоаз с шамбала мънистоТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”.Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва приятелствата и п..
19.00лв
Гривна с естествени камъни. Нежна гривна от хаулит против уроки!   Хаулит- Контролира гнева и предизвиква търпение, както и усвоява негативно влияние, насочено към неговия собственик.Помага още умствени натоварвания и неспокоен сън...
17.00лв
Гривни от лунен камък и аквамарин Гривни от лунен камък и аквамарин
Ново
Гривната е изработена от лунен камък и аквамарин Лечебни свойства: препоръчва се при чисто  женски проблеми – менструални болки, бременост, за усилване на  кърмата, за по-лесно зачеване, по време на климактериума за по-лесно преодоляване на хомоналния дисбаланс. Неговата лечебна енерги..
46.00лв
Комплект гривни от естествени камъни за майка и бебе от тюркоаз Тюркоазът носи здраве, благополучие, предпазва от лоши очи. Спомага за здрав сън и спокойствие на майката и бебето.ТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особе..
22.00лв
Гривната е изработена от син ахат, лунен камък и сини кристали Лунен камък Лечебни свойства: препоръчва се при чисто  женски проблеми – менструални болки, бременост, за усилване на  кърмата, за по-лесно зачеване, по време на климактериума за по-лесно преодоляване на хомоналния дисб..
20.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)