Меню
Вашата количка

БИЖУТА ОТ ТЮРКОАЗ

БИЖУТА ОТ ТЮРКОАЗ

Бижута от тюркоаз

ТЮРКОАЗ - камъкът на Общуването


Мистични свойства:
 Индианците са вярвали, че тюркоазът има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”.Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва приятелствата и прави враговете приятели с времето. Когато е получен като подарък, камъкът носи богатство и щастие.
 Bибpaциитe нa тюpĸoaзa мoгaт дa изгpaдят дyxoвeн мocт мeждy cвeтoвeтe и дa дaдe cилни пcиxичecĸи cили нa тoзи ĸoйтo гo нocи.


Tюpĸoaзът ce cчитa зa cимвoл нa щeдpocт, иcĸpeнocт и пpивъpзaнocт. Toй зaпaзвa пpиятeлcтвaтa и пpaви вpaгoвeтe пpиятeли c вpeмeтo. Cмятa ce, чe нocи ĸъcмeт, нo ĸoгaтo e пoдapeн, a нe зaĸyпeн.


Лечебни свойства: Използва се за превенция и лечение на главоболие. Тюркоазът е силен камък, който тонизира и укрепва цялото тяло и регенерира тъканите. Bибpaциитe нa тюpĸoaзa мoгaт дa изгpaдят дyxoвeн мocт мeждy cвeтoвeтe и дa дaдe cилни пcиxичecĸи cили нa тoзи ĸoйтo гo нocи.


Tюpĸoaзът ce cчитa зa cимвoл нa щeдpocт, иcĸpeнocт и пpивъpзaнocт. Toй зaпaзвa пpиятeлcтвaтa и пpaви вpaгoвeтe пpиятeли c вpeмeтo. Cмятa ce, чe тюркоазът нocи ĸъcмeт, нo ĸoгaтo e пoдapeн, a нe зaĸyпeн.


Подари си радост бижута от тюркоаз от Beautifulbg.com!Гривна и обеци с тюркоаз
Ново
Гривна и обеци с тюркоазКомплектът съдържа гривна и обеци от естествени камъни.Гривна - 18 смОбеци - 3 см..
35.00лв
Гривната е изработена от естествени камъни - тюркоаз, седеф и бял ахат  Седеф – носи радост,красота,спокойствие.Притежава силна женска съзидателна сила.Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне..
22.90лв
Гривна и обеци от тюркоаз Гривна и обеци от тюркоаз
-24 %
Гриванта е изработена от цирконий и тюркоаз    Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетия на притежателя ..
19.00лв 25.00лв
Гривна и обеци от тюркоаз и бели кристали
Ново
Комплектът съдържа гривна от тюркоаз и бели кристали.Дължина на гривната - 18 смГривната е изработена с еластична корда. Разтеглива е! Може да се поръча с различна дължината според желанието на клиента.Дължина на обеците - 1 см..
19.80лв
Гривна и обеци от тюркоаз и с жълти кристали
Ново
Комплектът съдържа гривна от тюркоаз и сини кристали.Дължина на гривната - 18 смГривната е изработена с еластична корда. Разтеглива е! Може да се поръча с различна дължината според желанието на клиента.Дължина на обеците - 1 см..
19.80лв
Гривна и обеци от тюркоаз и сини кристали
Ново
Комплектът съдържа гривна от тюркоаз и сини кристали.Дължина на гривната - 18 смГривната е изработена с еластична корда. Разтеглива е! Може да се поръча с различна дължината според желанието на клиента.Дължина на обеците - 1 см..
19.80лв
Гривна и обеци от тюркоаз с рибки Гривна и обеци от тюркоаз с рибки
Ново
Комплектът съдържа гривна от тюркоаз с рибкиДължина на гривната - 18 смГривната е изработена с еластична корда. Разтеглива е! Може да се поръча с различна дължината според желанието на клиента.Дължина на обеците - 1 см..
19.80лв
Гривна и обеци от тюркоаз с шамбала мънисто
Ново
Комплектът съдържа гривна от тюркоаз с шамбала мънистоДължина на гривната - 18 смГривната е изработена с еластична корда. Разтеглива е! Може да се поръча с различна дължината според желанието на клиента.Дължина на обеците - 1 см..
19.80лв
Ефектна гривна от тюркоаз и кристалиТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”.Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва приятелствата и ..
24.00лв
Гривна от тюркоаз с шамбала мънистоТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”.Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва приятелствата и п..
19.00лв
Гривна от тюркоаз с шамбала мънистоТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”.Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва приятелствата и п..
15.00лв
Гривната е изработена от тюркоаз и бял ахат Продуктът се предлага в красива опаковка.  Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здра..
21.00лв
Колие - Дървото на живота - Тюркоаз
Ново -21 %
Колие - Дървото на живота - вариант 3 е изработено от планински кристал.  То символизира могъщество, дълголетие, семейство, щедрост, покровителство и търпение. Клоните означават човешките стремежи към съвършенство.ТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали..
11.00лв 14.00лв
Колие с висулка от тюркоаз Колие с висулка от тюркоаз
Ново
Колие с кръгла висулка от тюркоазВисулка - 3 смТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”.Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва прият..
25.00лв
Комплект гривни от естествени камъни за майка и бебе от тюркоаз Тюркоазът носи здраве, благополучие, предпазва от лоши очи. Спомага за здрав сън и спокойствие на майката и бебето.ТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особе..
22.00лв
Комплект колие с гривна и обеци от тюркоаз Комплект колие с гривна и обеци от тюркоаз
Ново
Комплект колие с гривна и обеци от тюркоаз и сини кристалиКолие - 45 см дължинаГривна - 18 см Обеци - 2 смТЮРКОАЗ - камъкът на ОбщуванетоМистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”.Тюркоазът се счита з..
75.00лв
Гривна от тюркоаз   Тюркоаз- носи любов, здраве, щастие и успех. Пази от болести и вредни влияния на околната среда. В лечебен план се счита, че помага на страдащите от безсъние и умора.ТЮРКОАЗ - камъкът на Общуването Мистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи за..
17.00лв
Гривна от тюркоаз с цирконий   Тюркоаз- носи любов, здраве, щастие и успех. Пази от болести и вредни влияния на околната среда. В лечебен план се счита, че помага на страдащите от безсъние и умора.ТЮРКОАЗ - камъкът на Общуването Мистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза им..
19.90лв
Комплектът е изработен от перли, тюркоаз и цирконийТЮРКОАЗ - камъкът на Общуването Мистични свойства: Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”.Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва п..
45.00лв
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)