Меню
Вашата количка

БИЖУТА ОТ СЕДЕФ

БИЖУТА ОТ СЕДЕФ

БИЖУТА ОТ СЕДЕФ

Гривна и обеци от седеф и ахат драконови вениКомплектът бижута от естествени камъни съдържа:Гривна от седеф и ахат драконови вени - 18 см дължинаОбеци от седеф - 2 см..
45.00лв
Гривна и фасетиран ахат и ахат драконови вени
Ново
Гривна и фасетиран ахат и ахат драконови вени с красиво мънисто с цирконий (Само една бройка)Гривна - 18 см дължинаАхатът „Драконови вени“ притежава силата да ви защити от отправената към вас негативна енергия. Човекът, който използва тази форма на мисловна атака няма да може да успее. Камъкът има ..
32.00лв
Колие и обеци от седеф, Ангелчета за укрепване на брачните взаимотношенияСедефСимвол на: семейството, като помага за укрепване на брачните устои, помага на този който го носи да осъзнае и поправи грешките си, и подтиква към взаимно разбирателство. Той поддържа и материалното благополучие в семейство..
39.80лв
Колие с висулка от бял седеф във формата на цвете.    Хаулит- Контролира гнева и предизвиква търпение, както и усвоява негативно влияние, насочено към неговия собственик.Помага още умствени натоварвания и неспокоен сън...
52.00лв
Колие с вулканични камъни и кристали с висулка цвете от седеф.Седеф – носи радост,красота,спокойствие.Притежава силна женска съзидателна сила.  ..
65.00лв
Комплект бижута колие и обеци от седеф
Ново
Комплект от естествени камъни - колие и висящи обеци от седеф във формата на сърце.Колие - 40 смУдължител - 8 смВисящо обеци - 5 см..
55.00лв
Комплект от естествени камъни седеф във формата на сърце от три части - колие, гривна и обеци.Колие - 40 смУдължител - 8 смГривна - 18 смВисящи обеци - 4,5 смМънисто - седеф във формата на сърце - 1 смСедефът се свързва с чистотата, нежността, интуицията и духовното съзерцание. Той се използва за из..
60.00лв
Комплект от естествени камъни колие и обеци от седеф с висулка сърце с инкрустиран цирконий...
65.00лв
Колие от седеф.Седеф – носи радост, красота,спокойствие.Притежава силна женска съзидателна сила...
28.00лв
Гривната е изработена от ахат, гравиран седеф и висулка "чаша за кафе" Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетие на п..
28.50лв
Гривна от гравиран бял седеф     Седеф – носи радост,красота,спокойствие.Притежава силна женска съзидателна сила...
26.00лв
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)