Меню
Вашата количка

БИЖУТА ОТ СЕДЕФ

БИЖУТА ОТ СЕДЕФ

БИЖУТА ОТ СЕДЕФ

Гривна и обеци от бял седеф и рутилов кварцКомплектът бижута от естествени камъни съдържа:Гривна от седеф и рутилов кварц - 18 см дължинаОбеци от седеф - 2 см..
35.00лв
Колие и обеци от седеф, Ангелчета за укрепване на брачните взаимотношенияСедефСимвол на: семейството, като помага за укрепване на брачните устои, помага на този който го носи да осъзнае и поправи грешките си, и подтиква към взаимно разбирателство. Той поддържа и материалното благополучие в семейство..
35.00лв
Колие с висулка от бял седеф във формата на цвете.    Хаулит- Контролира гнева и предизвиква търпение, както и усвоява негативно влияние, насочено към неговия собственик.Помага още умствени натоварвания и неспокоен сън...
40.00лв
Колие с вулканични камъни и кристали с висулка цвете от седеф.Седеф – носи радост,красота,спокойствие.Притежава силна женска съзидателна сила.  ..
55.00лв
Комплект от естествени камъни седеф във формата на сърце от три части - колие, гривна и обеци.https://beautifulbg.com..
50.00лв
Комплект от естествени камъни колие и обеци от седеф с висулка сърце с инкрустиран цирконий...
55.00лв
Колие от седеф.Седеф – носи радост, красота,спокойствие.Притежава силна женска съзидателна сила...
22.00лв
Гривната е изработена от ахат, гравиран седеф и висулка "чаша за кафе" Ахатът пази от опасности. Собствениците му стават умерени, сдържани и внимателни. Помага на човек да опознае себе си по-добре и да погледне на света през по-широка гледна точка. Поверията гласят, че носи здраве и дълголетие на п..
19.90лв
Гривна от гравиран бял седеф     Седеф – носи радост,красота,спокойствие.Притежава силна женска съзидателна сила...
19.00лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)