Меню
Вашата количка

БИЖУТА ОТ МОКАИТ

БИЖУТА ОТ МОКАИТ

БИЖУТА ОТ МОКАИТ

Мокаит помага при вземането на решения при наличието на негативни или опасни ситуации. Подпомага ни и в нашето емоционално израстване. Засилва чувството на доброта към другите и към себе си. Осигурява гъвкавост и откритост в нашите становища. Съдейства за премахването на неща, които могат да забавят емоционалния и духовния ни растеж. Премахва отвличането на вниманието и ни разкрива това, което е било крито.

Мокаитът носи енергия, която спомага за забавяне на стареенето. Камъкът насърчава приключенията, като в същото време осигурява физическа защита при носене. Полезно е да имате върху себе си бижута от мокаит когато отивате на непознати места, тъй като ще ви предупреждават за непосредствена опасност.
Метафизичните свойства на тези красиви камъни помагат при вземането на решения ни насочват по кой път да поемем в живота си.
Енергията на камъка помага да се повишат вибрациите на тялото и мислите, свързани със стареенето, като ни кара да се чувстваме по-млади. Мокаитът е полезен за бременни жени, тъй като им помага да се свържат интуитивно с нероденото си дете.


Гривна от бял ахат и мокаит в красива кръгла лилава кутийкаГривна -18 см Мокаитът носи енергия, която спомага за забавяне на стареенето. Камъкът насърчава приключенията, като в същото време осигурява физическа защита при носене. Полезно е да имате върху себе си бижута от мокаит когато отив..
29.70лв
Гривни от естествени камъни, МокаитМокаитът носи енергия, която спомага за забавяне на стареенето. Камъкът насърчава приключенията, като в същото време осигурява физическа защита при носене. Полезно е да имате върху себе си бижута от мокаит когато отивате на непознати места, тъй като ще ви пред..
28.00лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)